USD 39.56 39.90
  • USD 39.56 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.75 9.87

Мертвий Кива на снігу: з'явились ексклюзивні кадри з місця ліквідації зрадника

11 Грудня 2023 12:53
У мережі поширюють кадри з місця ліквідації колишнього нардепа та зрадника Іллі Киви. Його тіло знайшли в котеджному селищі під Одинцово. Унікальна спецоперація СБУ готувалась тривалий час і була успішно реалізована.

Кадри надіслали джерела LB.ua.

«Це сигнал усім зрадникам та військовим злочинцям, які перейшли на сторону ворога. Памʼятайте – Росія вас не захистить. Як зазначав раніше Голова СБУ Василь Малюк, смерть – це єдина перспектива, яка чекає ворогів України», – додало джерело.

На кадрах тіло Киви лежить на снігу, а біля нього видніються плями крові.
Окремо на ексклюзивному відео видно спостережний пункт, де чекали на зрадника. Саме з цього місця Кива часто знімав свої численні антиукраїнські відео.
Читати ще: Кива на російському держканалі виступив за злиття України з Росією

Як розповідають джерела в Службі, Кива був однією з пріоритетних цілей, його «вели» давно, вивчали до деталей маршрути пересування, розпорядок дня та звички.
Нагадаємо, ввечері 6 грудня ліквідували одіозного екснардепа-зрадника Іллю Киву Підмосков’ї. Його тіло знайшли у лісі біля готелю, де він мешкав. На його тілі було виявлено два кульові вогнепальні поранення.

13 листопада 2023 року Личаківський суд Львова ухвалив обвинувальний вирок у справі відносно колишнього нардепа від ОПЗЖ Іллі Киви, його засудили до 14 років в’язниці з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Радувець Ларіса Показати IP 11 Грудня 2023 13:49
З шматка лайна писаки роздули одіозного діяча сортиру, гвінтік зі змивного бачка
Torx Показати IP 11 Грудня 2023 16:59
Надіюсь його обісцяли, просто це залишилось за кадром

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus