USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мери найбільших волинських міст вимагають від уряду звільнити керівника «Обленерго»

16 Грудня 2008 11:06
Мери волинських міст обласного значення мають намір завтра, 17 грудня, звернутися до уряду з питанням відповідності займаній посаді керівника ВАТ «Волиньобленерго». Про це 16 грудня під час прес-конференції розповів Луцький міський голова Богдан Шиба, – інформує репортер «Волинських Новин».
Власне, «Волиньобленерго» відмовилося підписувати з «Луцькводоканалом» проект договору про організацію взаєморозрахунку на підставі постанови Кабміну № 440 від 25 квітня 2008 року. Ця урядова постанова давала можливість упродовж 2009 року погасити заборгованість «Водоканалу» за спожиту електрику (понад 1 мільйон гривень) частково за рахунок Держбюджету.
Однак, як ідеться у листі від «Обленерго» директорові «Водоканалу» Іванові Корчуку, у такому разі цей мільйон гривень буде вилучено із «обігових коштів нашого товариства терміном на 9 років». Тому ВАТ повідомило про неможливість підписання угоди.
Міського голову Богдана Шибу обурило, що для держпідприємства (державі належить понад половину акцій «Волиньобленерго») урядова постанова – пустий звук. «Це ж свої! Завжди чужі хочуть обдерти як липку, але ж це свої!», – обурився пан Шиба.
За його словами, мери міст обласного значення (Луцька, Ковеля, Нововолинська та Володимира) обговорили це питання. І, запевнив Богдан Шиба, максимум завтра, 17 грудня звернуться до Кабміну з питанням про невідповідність займаній посаді керівника ВАТ «Волиньобленерго».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ЧП Показати IP 16 Грудня 2008 11:44
Як мені відомо, Шиба, Сапожніков, Саганюк - це міські голови, а не мери.Шановні,Україна - не США і не Англія. Чому ви так вперто голову облдежадміністрації називаєте губернатором, міських голів - мерами, Верховну Раду - парламент ом? Добре, що хоч Президента В.Ющенка не називаєте царем чи королем. А може це ще буде? Давайте у наступних матеріалах так назвіть, хай він порадується, а ви будете першим виданням, хто це зробить і так попадете в історію. Бо іншим , мабуть, ні!Прикро! А якщо по темі, то допоки буде безлад у верхах, нічого наші "мери" , вибачте - міські голови, своїми зверненнями хоч і до президента ( по-вашому - короля) не вирішать.
Анонім Показати IP 16 Грудня 2008 14:52
Пошле голова уряду Шибу туди ж, куди до цього послала міського голову Києва з аналогічним зверненням. Зате він гордо заявлятиме шо зробив все шо міг! Пародія на Черновецького...
Анонім Показати IP 19 Грудня 2008 10:33
У Шиби взагалі не все в порядку та й господарник з нього кепський.Скрізь провали,куди не кинь.Тому й навішує усіх "дохлих собак" на інших,йому завжди хтось заваджає.Як тому танцюристу у народному прислів"ї...Давно його треба було би гнати в посади,[вирізано - політична цензура]!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus