USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.94

Мешканець Любомля живе на проїжджій частині вулиці

7 Квітня 2016 20:00
Майже 20 років тому Василь Зінчук придбав житловий будинок на проїжджій частині вулиці у Любомлі.

Саме такий акт колись на Василя Зінчука склали після того, як той захотів приватизувати земельну ділянку, на якій знаходиться його будинок, - повідомляють сайт КОРДОН.

Десять років потому він звернувся у міську раду для приватизації земельної ділянки, котра мала б належати йому. Адже він має там зареєстроване майно, і земельна ділянка мала б перейти йому в користування на правах приватної власності на житловий будинок.

Натомість склали відповідний акт про те, що він, нібито, самовільно захопив земельну ділянку. А саме проїжджу частину вулиці Кутузова.

Хоча всі необхідні документи чоловік надав у міську раду.

«На нашій вулиці немає жодних документів по будинках, зведених у 1986 році. Будівлі не введені в експлуатацію. Як люди можуть там проживати?», – запитує Василь Зінчук.
Міська рада прийняла рішення зробити проект розпланування цієї вулиці і внести зміни до технічної документації індивідуальних забудовників.

«При розробці проекту планування є неточності, і я вважаю, що цей документ є підробленим. Як на одній сесії можна було завердити передпроектну пропозицію розпланування та сам проект – невідомо», – зазначив Зінчук.

Проект розпланування провели в серпні 2011 року. А вже у вересні цього ж року відбулося засідання архітектурно-містобудівної ради, на якій вирішили розробити розпланування вулиці та винести на затвердження на сесію міської ради.

Розробивши технічну документацію, Зінчук звернувся по її затвердження на сесію міськради. На ній прийняли рішення затвердити документацію. Але міський голова тоді наклав вето на це рішення.

Чоловік оббиває пороги міської ради з 2009 року й донині та просить нинішнього голову міської ради посприяти у вирішенні проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus