USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мешканці 40-го кварталу нарікають на відсутність водовідведення

26 Лютого 2016 07:00
Зруйноване асфальтове покриття та відсутність відведення стічних вод – вирішити ці проблеми мешканців багатоповерхівки на вулиці Гордіюк просять міську владу.

Про це йшлося під час четвертої сесії Луцької міськради 24 лютого.

Із запитом до міського голови звернувся депутат фракції «УКРОП» Сергій Балицький. З його слів, до нього звернулися мешканці будинку №4 на вулиці Гордіюк. Поблизу цього будинку біля п’ятого під’їзду є проблемний відрізок дороги. Біля прибудинкової території відсутнє відведення води, також не працює каналізаційний трубопровід, призначений для відведення стічних вод. Вулична каналізація відсутня, асфальтове покриття зруйноване, що створює проблеми мешканцям будинку. До запиту депутат додав фотозвіт та лист з підписами мешканців багатоповерхівки.


Депутати підтримали цей запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Гордіюк 8 Показати IP 26 Лютого 2016 11:39
Не мішало б і біля Соломона відремонтувати ливневку, після великого дощу вся вода збігає сюди і стоїть така калюга що пройти неможливо до будинків 8, 4а.
Центр Показати IP 26 Лютого 2016 20:37
як тільки замість Театральноі площі побудують чергову торгівельну яму зразу перейдуть на Гордіюк!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus