USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мешканці будинків у центрі Луцька живуть «наче в селі»

16 Січня 2017 21:31
Жахливе дорожнє покриття та відсутність прибирання прибудинкової території: мешканці будинків №4 та 6 на вулиці Ковельській нарікають на те, що міська влада забула про їхній двір, розташований у центрі міста.

Електронну петицію щодо жахливого дорожнього покриття на вулиці Ковельській зареєстрували 16 січня.

У петиції, автором якої є Віталій Ковальчук, йдеться про те, що на вулиці Ковельській № 4 та №6 не вирішена проблема прибудинкової території.

«У нас жахливе тверде покриття біля будинку, прибудинкова територія вже більше року не прибирається, а тарифи на утримання будинку все збільшуються. Наш будинок знаходиться в центрі міста, а таке враження, що живемо в селі, де немає транспорту. В інших районах відбуваються зміни, прокладають асфальт, а про нас ніби і забули. Ми неодноразово зверталися до нашого депутата, але ні відповіді, ні допомоги не дочекались», - повідомляє автор петиції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
П Показати IP 16 Січня 2017 21:54
Нехай пан народний депутат С. Мартиняк виділить трошки грошиків на двори, адже там паркуються не лише жителі а й працівники Пан Курчак що сидять у Зосі, буде справедливо. От і парковка і двір буде.
сраконіс Показати IP 16 Січня 2017 22:20
Ковальчуку - для чого ти порівнюєш своє смердюче гетто (квартири) з Селом, там де такі є хатиські, що ти таких і не бачив, дурню, якщо є проблема , то її потрібно вирішувати, а не розпускати соплі і саме головне з таким прізвищем як в тебе, то двісті процентів ти з села, а таке враження, що ти з Нью-Йорка - ДУРИЛО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ВВ Показати IP 16 Січня 2017 22:54
Жах
мешканцям до ВВ Показати IP 17 Січня 2017 09:30
а де ваш депутат за якого ви голосували ?
Є Показати IP 17 Січня 2017 07:31
ЇДЕМО В ЄВРОПУ!!!!!!!!!
свиням Показати IP 17 Січня 2017 09:27
Так вам і треба.
сраконіс Показати IP 17 Січня 2017 21:06
Ковальчуку. Ну що, бачив скільки лайків, думай, що говориш - слабак!!!!!!!!!!!!!! І взагалі думай. Виставив фото з осені, а зараз калюжа замерзла, засипало сніжком автомобілі вкатали і гарно. Я знаю що не приємно, але безвихідних ситуацій не буває - хочеш чесно, ХОЧУ ЩОБ У ВАС ВСЕ БУЛО ДОБРЕ, але все залежить від кожного особисто!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus