USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Розширені стоянки і нові дитмайданчики: в Луцьку приведуть до ладу двори в районі Теремне

13 Лютого 2022 18:58
Департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради оголосив тендер на розроблення проєктно-кошторисної документації «Капітальний ремонт прибудинкових територій на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7 в Луцьку» (мікрорайон Теремне).

Торги тривають на сайті державних закупівель Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 15 лютого 2022 року. Очікувана вартість розробки проєкту становить 220 тисяч гривень.

Проєкт має бути виконано в межах наявної забудови з урахуванням висотних відміток.

Згідно з технічним завданням, проєктно-кошторисна документація на ремонт дворів має передбачати підготовчі роботи та капітальний ремонт, зокрема:

- розламування наявного асфальтобетонного покриття на тротуарах і проїздах, розбирання бортових каменів,

- видалення аварійних дерев і зелених насаджень,

- влаштування дорожнього одягу з верхнім покриттям із фігурних елементів мощення,

- влаштування нових тротуарів,

- ремонт горловин колодязів підземних мереж,

- влаштування колектора зливової каналізації вздовж школи №17 із підключенням на вулицю Щусєва, відновлення благоустрою після прокладки колектора,

- водовідведення,

- влаштування вимощення будинку з обов’язковою наявністю жолобів для водовідведення,

- влаштування тимчасових автостоянок з розширенням за рахунок зеленої зони,

- влаштування засобів заспокоєння руху з мінімально допустимими геометричними параметрами, зокрема перед першим і після останнього під’їзду,

- облаштування зеленої зони з внесенням рослинного ґрунту та засівом трав,

- влаштування дитячих, спортивних майданчиків, зон відпочинку з розміщенням елементів благоустрою та вуличних меблів,

- заходи з забезпечення доступності для осіб з обмеженими фізичними можливостями (пандуси біля під’їздів, відсутність перепаду висот між тротуарними доріжками та проїздом у межах їх виходу або примикання),

- нове сучасне LED-освітлення на нових оцинкованих опорах висотою шість метрів.

Проєктно-кошторисну документацію на капітальний ремонт дворів на вулиці Декабристів, 25, 25а, 27 та вулиці Захарова, 5, 7 в Луцьку мають розробити до 1 травня поточного року. Після цього стане можливим оголошення тендеру на самі роботи.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, в Луцьку планують ремонт дорожнього покриття бульвару Дружби народів, капітальний ремонт вулиці Володимирської, капітальний ремонт кільцевої розв’язки вулиць Гордіюк, Єршова та проспектів Відродження, Соборності, а також капітальний ремонт вулиць Львівської, Ковельської, Довженка та Заньковецької.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Правдолюб Показати IP 14 Лютого 2022 02:50
Микола коли накінець зробиш ремонт на Відродження 30 вже три роки пройшло і проект е . Чи ти хочеш потім до прокуратури ходити коли проект застаріе ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus