USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці двох будинків у центрі не можуть порозумітися через паркан

21 Березня 2018 10:41
Дві родини в Луцьку скаржаться на «самочинне встановлення паркану», що унеможливлює їм вільний проїзд і прохід до їхньої власності. Паркан, своєю чергою, встановили, аби убезпечити мешканців.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру 21 березня.

Директор департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська, зазначила, що мова – про будинки № 7 та 9 на вулиці Кривий вал.

«Департамент перевіряв, чи ворота та хвіртка відкриті у будь-яку пору. Дійсно, їх завжди легко відкрити», – сказав Юлія Сиротинська. Та додала, що мешканці будинку № 7 встановили паркан, аби на їхню територію не заходили «молодики, щоби, наприклад, розпивати алкогольні напої».

Натомість жителі дев’ятого будинку зазначають, що не мають вільного проїзду до своїх гаражів. Мешканець цього будинку Петро Боблях зауважив, що його сусіди «самочинно встановили паркан» і взагалі йдеться про «самовільне захоплення землі».

«Я не розумію, в чому проблема. Якби мені сусіди встановили паркан за свої гроші та надали вільний доступ, я був би тільки радий і лише подякував би», – сказав голова земельної комісії, депутат Євгеній Ткачук і додав, що відповідь комісії мешканцям згодом направлять у письмовій формі.

Комісія дійшла згоди, аби відмовити мешканцям будинку № 9 на вулиці Кривий вал у питанні законності встановлення паркану, адже депутати не побачили в ситуації жодних порушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus