USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Мешканці ЛПЗ побоюються «великого будівництва»

10 Серпня 2017 19:00
Лучани, які проживають у районі ЛПЗ, стурбовані закриттям одного із супермаркетів. Зі слів місцевих мешканців, невідомо яким чином використають спустіле приміщення. Вони побоюються, що незабаром там розпочнеться масштабне будівництво, адже два дні тому навколо колишнього супермаркету брали проби ґрунту.

Йдеться про приміщення на розі вулиць Бенделіані та Дружби народів (біля будинку № 1). Супермаркет, який там знаходився, влаштував розпродаж товарів і закрився ще 1 серпня. Яким чином заплановано використати споруду в майбутньому, мешканцям навколишніх будинків невідомо.

Мешканець житлового будинку, розміщеного неподалік вказаного приміщення, Віктор Гаврилюк розповів Інформаційному агентству Волинські Новини, що увечері 8 серпня помітив, як четверо осіб у спеціальній формі нібито брали проби ґрунту навколо вказаної будівлі.

Як зауважив чоловік, він не будівельник і не розуміється на такого плану речах, але його занепокоїло те, що «невідомі», аби взяти проби землі, вибурили заглиблення приблизно в три метри. Віктор поділився, що багато жителів навколишніх будинків переживають, чи не постане на місті приміщення магазину нова багатоповерхівка чи навіть котлован, адже їм ніхто нічого не пояснює.

«Якщо планується якась добудова приміщення, навіщо тоді брати проби ґрунту? Можливо, це буде якийсь котлован, може, якесь велике будівництво? Нам цікаво, що вони будуть будувати, тому що це, все ж таки, житловий масив. У планах щось є, тому людей мають повідомити», – відзначив Віктор Гаврилюк.

Як повідомив, однак, керівник відділу державного архітектурно-будівельного контролю Юрій Маслюк, за дозволами на проведення будівельних робіт за вказаною адресою до них ніхто не звертався.

Те, що ніяких дозволів на проведення містобудівних робіт у вказаному місці ніхто не отримував, підтвердила також заступниця керівника управління містобудування та архітектури Софія Гула.

Як стало відомо ІА Волинські Новини із власних джерел, замість супермаркету в спустілому приміщенні незабаром планується відкриття чергового продуктового магазину однієї з провідних українських мереж.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 10 Серпня 2017 20:22
АТБ - відкриють, салюту - капець
бритва оккама Показати IP 10 Серпня 2017 21:51
та хай би вже АТБ, бонаші оригінали ще якусь хр*нь вичворять.
Лучанина Показати IP 11 Серпня 2017 03:31
А ще жителі лпз побоюються, що маршрутки 10 та 11 ухайдохають в хлам вулицю від Лаванди до місця стоянки на Шота Руставелі.. Вже дзюрки в асфальті на ціле колесо подекуди.. Я вже мовчу про об*сцяні маршрутчиками закутки все на тій же кінцевій..невже важко біотуалети їм поставити????

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus