USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Мешканці луцької багатоповерхівки самотужки рятують дах

27 Січня 2014 13:48
У луцькій багатоповерхівці кабельні мережі проклали

із порушення норм безпеки. Через непрофесійний монтаж кабельних систем у Луцьку на вулиці Вавилова, 5 став псуватися дах, а вода затікає до квартир. Після двох років безрезультатних звернень до організацій, відповідальних за установку та обслуговування цих мереж мешканці будинку взялись вирішувати свою проблему самостійно.


Про це повідомив представник ініціативної групи, голова «Асоціації регіонального розвитку» Петро Гоцалюк на зборах мешканців будинку на вулиці

Вавилова, 5 у суботу, 25 січня, - інформують у прес-службі Центру

Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Участь у зборах взяли також заступник Луцького міського голови Тарас Яковлев, голова «Фонду місцевого розвитку» Петро Верзун та представники Центру Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу.

Приводом для зібрання мешканців вул. Вавилова, 5 стало залишене повідомлення на сайті http://opencity.in.ua пропрокладення кабельних мереж у будинку із порушенням норм. У повідомленні йдеться про те, що прокладені кабельні мережі на даху будинку не відповідають нормам безпеки, унеможливлюють безпечне та якісне обслуговування, ремонт та експлуатацію рубероїдного покриття даху. Непрофесійний монтаж кабельних систем призводить до пошкодження даху і, як наслідок, спричинює затікання води до квартир.

У будинку проведені мережі зв'язку, зокрема, телефонна мережа, телебачення, мережа Інтернет, супутникове телебачення. Незважаючи на численні звернення до організацій, відповідальних за установку та обслуговування цих мереж, результат відсутній вже протягом 2-х років. Представник ініціативної групи поінформував мешканців будинку про можливі наслідки існуючої проблеми та шляхи її вирішення. Створивши орган самоорганізації населення, мешканці будинку прийняли рішення розв'язати дану проблему власними силами, залучивши відповідних спеціалістів.

Довідка. Збори відбулись як елемент самоорганізації громадян для вирішення власних проблем в рамках проекту«Запровадження моделі ефективної співпраці місцевої влади та громади міста для вирішення локальних проблем через впровадження елементів електронної демократії», що виконується Центром Політичного Аналізу та Виборчого Консалтингу в рамках програми «Відкрите місто: посилення участі громадян у розвитку місцевої громади», що є ініціативою Фонду Східна Європа і виконується за фінансової підтримки Фонду Ч.С. Мотта та Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
перчик Показати IP 27 Січня 2014 13:57
Гоцалюк не живе у цьому будинку, а живе його мама. Вирішив за чужий рахунок допомогти мамі. Краще б навчився паркуватися, а то залишає свою китайську машину на тротуарі.
дослідник калу Показати IP 27 Січня 2014 17:13
Але ж і хитрож****пий Пет'я: і мамі дах на шару хоче зремонтувати і ще грант отримати. А де бабло закордонне. там і Педро Верзун... Продажні нелюди.
Проповідник Показати IP 28 Січня 2014 15:20
Во-во... хай би за маму борги посплачував. а то ж бідують, більше року за квартиру не платять....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus