USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

Мешканці мікрорайону Луцька потребують аптеку та амбулаторію

14 Січня 2016 14:31
Мешканці мікрорайону Дубнівської нарікають, що за ліками доводиться їхати на Київський майдан, а амбулаторія у мікрорайоні також відсутня.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 14 січня.

Як зазначив член комісії Олександр Кравченко, у мікрорайоні вулиці Дубнівської, поблизу школи-інтернату, відсутня аптека, тож місцевим мешканцям у разі потреби доводиться їхати за ліками на Київський майдан або далі.

Також у мікрорайоні немає жодної амбулаторії. Депутат просив начальника управління охорони здоров'я міської ради Миколу Якимчука обговорити питання облаштування амбулаторії аптекою з представниками фармацевтичного бізнесу.

Своєю чергою, Микола Якимчук зауважив, що декілька років тому питання вже обговорювали. Так, розглядали два варіанти: приміщення, що належало власникам цегельного заводу (вартістю 500 тисяч гривень) та будинок поблизу будівництва церкви (вартістю 1,5 мільйона).

Створення амбулаторії в мікрорайоні тоді було у планах, але забракло коштів. Зокрема, амбулаторію можна було облаштувати на території так званого об’єкту Круча.

Член комісії Сергій Була порадив звернути увагу на приміщення у будівлі «Луцькавтодору».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Ас Показати IP 14 Січня 2016 14:42
Нехай Романюк лікує...дороги ремонтує... Вибрали паморока тепер нарікають
Анонім до Ас Показати IP 14 Січня 2016 15:01
Ти достав уже цього Романюка.А цей товстум був би кращий, а може тебе треба було вибрати. Придурок
АС до Анонім Показати IP 14 Січня 2016 17:13
Чому був? Він є Кращий за Романюка тому що не був Комсомолцем, Банкіром, Корупціонером не обкрадав хворих в лікарнях і кормив дітей гнилими продуктами і не спотворив Луцьк Карабасом.Як тільки США затягне Украіну в ЄС приймуть нормальні закони і в Романюка тоді проблеми будуть прийдеться награбоване віддати...
дідо Показати IP 14 Січня 2016 14:42
Зате ригаловок достатньо. Їхати до Київського майдану три зупинки, це не є далеко.
Анонім до дідо Показати IP 14 Січня 2016 15:47
а якщо в ночі чи терміново треба!і там не три зупинки а більше.!аптеку обов'яково треба,а то на інших вулицях по 10,а в такому мікрорайоні жодної!!
Мешканці Кірецівсько Показати IP 14 Січня 2016 15:15
Мешканці Вишкова і Ківерцівської теж нарікають. І ніхто не чуєю До аптеки треба чухати бо на ЖД вокзал пішкарусом 20 хв або на сороковий квартал. Такшо Дубнівська вулиця може проїхатись маршруткою а от старші люди з Вишкова, Ківерцівської змушені пішком в любу погоду топати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus