USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Мешканці Маневиччини розповіли про свої проблеми заступнику губернатора Волині

21 Січня 2009 17:08
Сьогодні, 21 січня, на прийомі з особистих питань у заступника голови Волинської обласної державної адміністрації Василя Дмитрука побували жителі Маневицького району. Про це інформують «Волинські Новини».
За повідомленням офіційного сайту ВОДА, вони зверталися з проханнями різного характеру: про перевезення школярів, квартирний облік для молодих спеціалістів, перспективи встановлення будинкових лічильників тепла, відшкодування коштів за пільговими рецептами, підключення електроенергії до приватних приміщень, надання матеріальної допомоги на операцію.
За результатами прийому заступник голови облдержадміністрації Василь Дмитрук дав відповідні доручення щодо детального вивчення і вирішення проблем, піднятих жителями району.
Перебуваючи на Маневиччині, Василь Павлович разом з керівництвом району відвідав збудовану недавно у селі Красноволя школу, в якій навчається майже 300 дітей. Він побував у спортивному залі, їдальні, деяких класах, оглянув територію навчального закладу.Заступник голови облдержадміністрації наголосив, що протягом поточного року необхідно за рахунок коштів обласного та місцевих бюджетів завершити благоустрій цієї школи, щоб створити усі необхідні умови для навчання сільських дітей та роботи вчителів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus