USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканцям гуртожитків Луцька в міськраді не допоможуть

25 Червня 2014 22:20
Депутатам міськради пропонували створити комісію, яка б займалася реалізацією житлових прав мешканців гуртожитків. Адже чимало таких лучан мають проблеми з приватизацією кімнат в гуртожитках, хоч і прожили там десятки років.

Відповідний проект рішення виносився на розгляд 61 чергової сесії Луцької міської ради 25 червня.

Зокрема, депутат Роман Бондарук повідомив, що створення такої комісії рекомендоване парламентськими слуханнями, які відбувалися 21 травня цього року. Під час цих слухань йшлося про те, що органи самоврядування мають розробити механізм, аби допомогти мешканцям гуртожитків забезпечити свої права на житло.

До слова, у місті є 13 гуртожитків, які перебувають у приватній власності та 1 – у державній. У мешканців кожного з них є чимало проблем із приватизацією житла. Саме для цього й пропонували створити комісію міської ради.

Нагадаємо, сьогодні, депутати підтримали запит депутата Євгенія Ткачука. У документі йшлося про те, щоб гуртожиток ПАТ «Електротермометрія» на бульварі Дружби Народів передати в комунальну власність. Його мешканці вже неодноразово зверталися, аби приміщення передали на баланс міста, щоб ті, хто живе в гуртожитку по кілька десятків років, змогли приватизувати житло.

Депутат Роман Бондарук запропонував створити постійну комісію, яка займалася б реалізацією житлових прав мешканців гуртожитків міста.

Але депутати не підтримали проект рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вкладниця ЗІБ Показати IP 26 Червня 2014 10:40
Шановні депутати, а чи випадково депутат "пан" Бондарук Роман не запропонував свій план погашення разом зі своїм братом (Юрієм) та колегою - депутатом Осіповим Андрійком плану погашення взятих на свої фірми "Промбуд-6", "Пластіком", "Волинська інвестиційна група" та і на себе, як на фізичних осіб кредитів у Західінкомбанку в сумі понад 30 млн.грн.(еквівалент) ???????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Куди дивиться прокуратура і міліція разом з СБУ !!?? Чому ці горе-бізнесмени і далі вільно пересуваються по Луцьку ??? Також чому вони ще і на далі щось "мутять" з гуртожитками по вул.Ковельська, буд.3 через свою фірму "Волиньметбуд" ???!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus