USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мешканці луцького гуртожитку не можуть приватизувати житло

26 Грудня 2015 12:33
Три роки поспіль лучани намагаються приватизувати своє помешкання, яке знаходиться в гуртожитку по проспекту Соборності, 3. Та досі справа марна.

Про це йшлося під час другого сесійного засідання депутатів обласної ради 24-го грудня.

Аби на проблеми лучан все ж звернули увагу, депутат обласної ради Олександр Курилюк озвучив запит до Луцького міського голови Миколи Романюка.

«До нас вкотре звертаються жителі гуртожитку за адресою: проспект Соборності, 3. Вони просять передати приміщення у міську комунальну власність. Люди не можуть оформити право власності й це питання тягнеться ще з 2013-го року. Раніше воно було у комунальній власності обласної ради, потім прийняли рішення передати в міську. Тоді направили два листи до градоначальника, але питання досі не вирішене. Тому прошу, щоб Луцька міськрада таки винесла питання і прийняла приміщення гуртожитку на баланс міста», - звернувся Курилюк.

За таку ініціативу віддали свої голоси більшість депутатів.

Нагадаємо, ще торік Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало, що мешканці гуртожитку, який ділять між собою обласна клінічна лікарня та Луцький базовий медичний коледж, не можуть приватизувати помешкання. Як коментувала ситуацію начальник відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області Лілія Кашева, Луцька міська рада не хоче приймати гуртожиток на баланс, тому, що електроенергія в гуртожитку не розмежована, всі поверхи мають один лічильник.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus