USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Microsoft розробляє нову версію Windows

3 Жовтня 2008 09:44
Корпорація Microsoft в кінці жовтня планує провести тестування попередньої бета-версії Windows 7, – повідомляють 3 жовтня «Волинські новини».
Як повідомляє сайт LENTA, корпорація Microsoft планувала розробку операційної системи Blackcomb, яка була перейменована в Vienna, а потім стала відома як Windows 7, з 2000 року. Blackcomb повинна була замінити Windows XP. Пізніше випуск Blackcomb відклали заради проекту Longhorn, більше відомого як Vista. Літом 2007 року Microsoft оголосила, що внутрішньою назвою спадкоємиці Vista є Windows 7.
В середині січня, за даними видання TG Daily, корпорація відправила партнерам для оцінки першу збірку Windows 7 – Milestone 1. Через тиждень на форумах і блогах з’явилися перші огляди і скриншоти нової операційної системи. Очікувалося, що фінальна версія Windows 7 вийде в другій половині 2009 року, проте пізніше Microsoft назвала як термін 2011 рік.
На початку лютого з’явилися повідомлення про те, що в Windows 7 не буде DIRECTX 11. У березні деякі аналітики повідомили, що Windows 7 продаватиметься шматочками. Біл Гейтс заявив, що Windows 7 буде готова в 2009 році. У листі партнерам Microsoft старший віце-президент корпорації Біл Вегтс назвав нову дату виходу Windows 7– січень 2010 року. Про розробку Windows 7 інженери Microsoft розповідатимуть в спеціальному блозі. Microsoft виділила 2,5 тисячі персоналу  для розробки Windows 7. В кінці жовтня розробники зможуть протестувати попередню бета-версию Windows 7.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Linux Показати IP 3 Жовтня 2008 10:24
Вихід у світ Windows 7 навпаки знизить популярність продуктів Microsoft. Вже сьогодні деякі дистрибутиви Linux на архітектурі KDE разом з пакетом усіляких необхідних програм на вінчестері займають менше місця ніж "гола" Vista. І ресурсів менше жеруть

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus