USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Мігрант, який врятував дитину в Парижі, став пожежником

2 Липня 2018 07:20
Мігрант з Малі Мамуду Гассама, який врятував дитину в Парижі, голіруч піднявшись на четвертий поверх будівлі, отримав роботу в пожежній бригаді французької столиці.

Про це повідомляє CNN.

1 липня — перший робочий день Гассама. Він став одним з 24 нових співробітників, яких взяли на роботу в пожежну бригаду.

Наприкінці травня мігрант Мамуду Гассама голіруч піднявся на четвертий поверх будівлі, аби врятувати маленького хлопчика, який застряг на балконі та мало не впав. Цей вчинок став відомий на весь світ, у ЗМІ 22-річного чоловіка прозвали «Спайдерменом».

Після цього президент Франції Еммануель Макрон навіть надав Гассаму французьке громадянство.

Мер Парижа Анн Ідальго також висловила своє захоплення героїзмом малійця і розповіла, що особисто висловила йому подяку по телефону. Вона назвала його «людиною-павуком з 18-го округу», маючи на увазі адміністративний район Парижа, де сталась подія.

Як повідомили французькі ЗМІ, батьків хлопчика у той час не було вдома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus