USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Ковелі школяр витягнув з води 8-річного хлопчика

20 Лютого 2018 13:56
Дев’ятикласник з Ковеля Максим Павлович врятував життя своєму тезці - восьмирічному Максимові Покрові, який провалився під лід.

Про це інформують на сайті Ковельської міської ради.

Другокласник Максим з цікавості вирішив пройтись по кризі на міському водосховищі. Відійшовши метрів п’ять від берега, незчувся як опинився у воді.

Хлопчик почав кликати на допомогу. Нікого з дорослих поруч не було. На щастя, неподалік рибалив інший Максим, який не розгубився, а підбіг і допоміг малому вибратись. Він і далі не залишив другокласника, швиденько зняв з нього мокру куртку, одягнув свою і відвів додому.


Про героїчний вчинок Максима можливо б так ніхто і не довідався, але про це розповів його вчитель, заступник директора ЗОШ №9 Сергій Бідненко. Також бабуся Лідія Миколаївна, яка щиро, від усієї душі дякує рятівнику за свого улюбленого онука, який не на жарт налякав усіх. Але пообіцяв, що в майбутньому більше ніколи так не вчинить.

Як каже мама дев’ятикласника Наталія Василівна, її син любить рибалити, але вона не очікувала, що щось подібне могло трапитись. І вона горда за нього, за те, що він подав руку допомоги тепер своєму маленькому другові. І разом вони зуміли вибратись з льодової пастки.

«Наш Максим хороший, працелюбний, уважний ніколи не відмовить у допомозі. Інколи, як і всі, може десь і начудити. А ще, як з’ясувалось, він дуже скромний. Юнак не хотів афішувати про свою пригоду на воді. Але його вчинок вартий уваги і поваги. А ще – це надзвичайно хороший приклад для усіх наших дітей. Добро, його так часто бракує у нашому житті, ми так мало про це говоримо. Саме такі люди мають бути героями телеекрану та інших ЗМІ», - говорить про свого учня його наставник Сергій Борисович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мами Показати IP 22 Лютого 2018 08:44
Молодець Максимко. Щира дяка від усіх. Горді за наших нащадків!!!
Олександр Показати IP 23 Лютого 2018 10:55
Молодець!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus