USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

Волинянин врятував півторарічного хлопчика, який ледь не потонув

26 Серпня 2022 20:07
Камінь-каширцю Вадиму Андрусю випало відвернути велику біду від родини містян. Чоловік якраз вчасно проїжджав поруч водойми, де тієї миті тонув півторарічний хлопчик (син цих людей) і врятував майже бездиханне дитя.

Про це повідомляє газета Полісся.

Не інакше як дивом називає порятунок хлопчика сам рятівник. Зі слів Вадима, він міг би і не помітити маленького потопельника, адже спершу, коли зауважив щось у річці, подумав, що це, напевно, лялька.

Тільки придивившись уважніше, зрозумів і вжахнувся – за течією неспішно пливе... дитина. Не гаючи часу, кинувся на допомогу.

Витягнув із води маля, котре вже й не рухалося, і взявся реанімувати. Через трохи воно почало подавати ознаки життя, дихати. А згодом на крик чоловіка «Чия дитина?» стали збігатися люди, зосібна, додає співрозмовник, також і наляканий батько.

«У мене самого дитина такого віку, то дуже перейнявся тим випадком. Мабуть, що Господь привів на те місце, бо другим чином не поясню. Згодом потому батько хлопчика приїздив і дякував за порятунок сина, розповів, що залишив незамкнутими ворота. Звісно, ніхто не застрахований від подібного. І добре, що все минулося добре. Сам же, відчуваю тепер, став для цієї дитини наче духовним татом», – ділиться пережитим Вадим Андрусь.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus