USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Міліціонери з Луцька вирушили на схід

25 Травня 2015 17:17
Ця ротація для міліціонерів уже - одинадцята. На сході вони забезпечуватимуть охорону громадського порядку на підконтрольних українським військам територіях.

До складу зведеного загону, які відправляються на схід боронити українські кордони, увійшли представники практично усіх структурних підрозділів та міськрайорганів міліції.

"Ви всі добре підготовлені, адже більшість із вас у зону АТО вирушає не вперше. Зважаючи на те, що ситуація у державі досі складна та напружена, ви добровільно зголосилися стати на захист тих територій, де діють терористичні угрупування та ведуться бойові дії.. Тож, нехай Господь допоможе вам у виконанні завдань із охорони громадського порядку", – звернувся до правоохоронців заступник начальника УМВС України у Волинській області Анатолій Шумик.

Цього разу очолив гідну зміну захисників східних рубежів начальник Камінь-каширського райвідділу міліції Валентин Чих.


Зауважимо, для належного виконання поставлених завдань у зоні бойових дій усі правоохоронці пройшли спеціальну підготовку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus