USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліціонери «безчинствують» у Світязі? ФОТО

19 Вересня 2008 10:27
Голова Світязької сільської ради Шацького району Микола Цвид бідкається щодо дій працівників Шацького районного відділу внутрішніх справ. Про це він розповів журналістам 18 вересня, – інформує репортер «Волинських Новин».
Як твердить пан Цвид, очолювану ним сільраду перевіряли на дотримання вимог земельного законодавства на рівні заступника начальника головного управління земельних ресурсів у Волинській області, де також брали участь працівники інших структур. Проте, за словами Світязького сільського голови, акт перевірки сільраді досі не представили.
Микола Цвид також скаржиться на дії працівників міліції: «А от зараз відбувається перевірка Шацьким райвідділом внутрішніх справ будівництва очисних (споруд, – «ВН»), не знаю, на якій підставі. Практично тиждень апарат сільської ради (я знаходжуся у відпустці) – у такому «підвішеному» стані. Бо кожен день то дзвінки, то приїзди. Забирають людей просто, не пояснюючи чого –  «Поїхали...». Приїжджають до секретаря, який виконує обов’язки голови сільської ради, – «Поїхали...». Працівники Шацького райвідділу... Жодного направлення на перевірку вони не представили. От така схема роботи.
Тиждень буквально апарат сільської ради увесь тільки «працює» на Шацький райвідділ, хоча направлення на перевірку вони (працівники внутрішніх справ, – «ВН») не представили. Приїхали люди, посадові особи з перевіркою, котру направив голова обласної адміністрації, вони представили направлення, вони зареєструвалися. От така схема роботи».
Хоча, як потім з’ясувалося, це не остання перевірка, яка стосуватиметься Світязя. Як зазначив під час виїзного засідання прес-клубу Волинської облради начальник Державної екологічної інспекції у Волинській області Олег Кіндер, незабаром його інспекція «проведе комплексну перевірку Шацького району». Цю планову перевірку, за словами пана Кіндера, він призначив на жовтень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus