USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міліція ганятиме «попрошайок» на автостанціях

24 Березня 2012 15:02
Працівники автостанцій, що знаходяться у Луцьку, не в змозі впоратися з жебраками та «попрошайками». Депутати вирішили допомогти їм зверненням до міліції.
Про це йшлося 23 березня під час засідання комісії міськради з питань ЖКГ та транспорту.
Начальник автостанцій № 1 та 2 Ігор Модла розповів, що АС-1 функціонує з 1983 року. « За добу проводимо 815 відправлень. 2011 року пасажиропотік на АС-1 склав 1,25 мільйона чоловік, а на АС-2 – 102 тисячі осіб», - повідомив він.
Серед досягнень 2011 року Модла відзначив зведення накриття над 12-ма посадочними платформами і проведення освітлення. Також встановлено нові лавки, смітники та проведено ряд інших дрібних покращень.
Водночас Модла розказав, що на автостанціях відсутні пости міліції. Мовляв, правоохоронці просять грошей за забезпечення порядку.
«Якщо виникає надзвичайна подія, ми маємо охоронця нічного, який може прийняти міри – словесно попереджує або наряд викликає, який може за півгодини чи годину приїхати. Як правило, міліція приїжджає на «шапошний розбор», - висловився директор АС.
Щодо інших проблем, він розповів про те, що пасажири не завжди купують квитки в касі, а воліють платити водію. Мовляв, так дешевше на 1-2 гривні. «Це вічна проблема, бо людям краще менше заплатити», - додав він.
Зі слів Модли, не вдається вигнати з приміщень вокзалів жебраків та «попрошайок».
«Інколи сам виганяю. Частіше діти прибігають… Їх виганяють, а вони повертаються. Буває коли просиш покинути приміщення АС, вони у відповідь кажуть, що квитка хочуть купити. Правоохоронці мають бути, аби це контролювати», - вважає він.
Тож члени комісії вирішили звернутися до начальника Луцького міськвідділу міліції Романа Крохмаля з проханням призначити пости міліції на автостанціях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Кіндрат Показати IP 24 Березня 2012 19:48
Депутати хай допоможуть не міліціонерам, а тим людям які попрошайнічають !!!
Марія Доманська Показати IP 25 Березня 2012 01:33
Але прізвище у начальника АС таки МОДЛА. Цю ж помилку зробив і ВІП.
Мирослав Ватащук до Марія Доманська Показати IP 25 Березня 2012 12:44
Дякую!
Міля Показати IP 25 Березня 2012 07:44
Безтолкові депутати. Підуть з вокзалу в інше місце, а проблему не вирішить. І знов буде депутатам робота, звертатися до міліціі. Дебіли.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus