USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині триває збір відпрацьованих батарейок

15 Березня 2015 12:27
Прихрамовий центр «Ініціатива», що в Голобах Ковельського району, оголосив безстрокову кампанію під назвою «Батарейки, здавайтесь».

Про це повідомляє «Слово Волині».

Мета, зі слів ієромонаха Ніфонта (в миру Тарас Омельчук), настоятеля Георгіївського храму села Голоби Ковельського району - збереження навколишнього середовища.

Найперше завдання, яке ставлять перед собою ініціатори - провести інформаційну кампанію щодо наслідків викидання батарейок у загальні смітники; організація місцевих пунктів прийому відпрацьованих батарейок; транспортування батарейок для подальшої утилізації.

Уже й перші кроки зробили: спланували діяльність на період весни-літа цього року, визначили пункти прийому, виготовили ємності для збору батарейок, залучили громадськість через проведення «Екологічного фотоквесту» та «Екологічного флешмобу».

Проводять також і засідання робочої групи - учнів недільної школи Свято-Георгіївського храму смт. Голоби, основних ініціаторів та трударів.

«Саме вони будуть берегти довкілля в Голобах», - сказав отець Ніфонт.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ігор Показати IP 15 Березня 2015 15:27
І знову скромненько - якийсь там "ієромонах" з такого-то храму. А написати, що це клірик УПЦ - руки відваляться? Чи то тільки пишуть в контексті "продажних московських попів", а як тут нема за що політики "пришити", то ВН стидливо мовчать?
Анонім до Ігор Показати IP 15 Березня 2015 17:04
В Україні релігія відділена від держави. Тому можливо не треба приплітати політику в релігійні справи? Нічим хорошим це не закінчиться.
Анонім до Анонім Показати IP 15 Березня 2015 19:13
о да.. особливо для ВН... вона вддалена..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus