USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міліція змінила версію «добровільного зґвалтування» у Ківерцях

18 Листопада 2013 15:00
Волинська міліція «заплуталася» у відомостях у справі про зґвалтування студентки медколеджу, - повідомляє ТРК «Аверс».

Начальник УМВС України у Волинській області Олександр Терещук у коментарі для телеканалу розповів, на якому етапі знаходиться справа щодо, нібито, зґвалтування студентки Ківерцівського медичного коледжу, - йдеться у повідомленні.

За розслідування взялася прокуратура і версія міліції, у якій 16-річна студентка чомусь виглядала не як жертва, а швидше за все, як особа легкої поведінки, змінилася. Начальник слідчого управління УМВС України у Волинській області Анатолій Петрушин підтвердив, що дівчина вказала лише на одного ґвалтівника: «Взагалі, було 5-теро чоловіків, які там були в компанії. В статеві зносини входив лише один... Інших стосунків не було».

Нагадаємо, нещодавно була оприлюднена інформація про те, що неповнолітню студентку Ківерцівського медичного коледжу нібито зґвалтувало декілька чоловіків.

Згідно з першочерговою версією правоохоронців, дівчина зізналася, що сама була не проти розваг: «Під час перевірки вони відібрали пояснення від постраждалої. У ньому вона вказала, що, дійсно, в ніч із 5 на 6 жовтня, вона мала статеві стосунки з декількома чоловіками, але будь-якого примусу з боку останніх не було, тобто статеві акти відбувалися добровільно», - йшлося у повідомленні на сайті волинських правоохоронців.

Проте головна учасниця подій розповіла зовсім іншу історію. У ній йшлося, що ґвалтівник був один. І хоча неповнолітня відразу ж заявила, що заяву проти кривдника не писатиме, добровільний аспект статевих стосунків вона повністю заперечила.

До слова, студентка розповіла, що з нею зв’язувалися правоохоронці і цікавилися, чи буде вона писати ще раз зустрічну заяву, в якій підтвердить, що ні до кого претензій немає.

Головний міліціонер Волині Олександр Терещук теж зробив свої висновки. Він відзначив: справа делікатна, тому некоректно надавати її розголосу. Також він зауважив: без заяви постраждалої нічого не буде і що постраждала не підтверджує факту зґвалтування.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКА МІЛІЦІЯ ПОКРИВАЄ ҐВАЛТІВНИКІВ 16-РІЧНОЇ ДІВЧИНИ?
«Остання інформація, що нічого не було, не знаємо… То що порушувати. Да, тут грань є, можна було б порушити кримінальне провадження, но воно було б по-любому закрито, тому що вони відмовляються від цього сьогодні… Після цього я дав команду всі тяжкі злочини реєструвати в ЄО… Мається на увазі порушувати кримінальне провадження зразу… Яка ситуація – у нас є потерпіла, і вона повинна заявити, був відносно неї злочин, чи не був. Свідки можуть різне говорити. У нас є потерпіла. Зараз остання інформація в мене, що вони відмовляються від усього, то що ми можемо розслідувати, коли людина відмовляється..?», - сказав Терещук.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Досить просто Показати IP 18 Листопада 2013 17:40
За формальний та непрофесійний підхід до виконання своїх обов'язків відсторонити безпосередніх слідчих (чи хто там у них) та усю вертикаль керівництва до області з відповідними записами до особових справ та пониженнями, звільненнями. Тоді усі усе будуть уміти робити і психологи і правоохоронці. При таких умовах і кумівство буде занадто дорогим задоволенням. Треба підіймати ставки ризиків.
))) до Досить просто Показати IP 18 Листопада 2013 18:55
да там уже запахло сильно жареным, вот они и заметались.
ківерчанка Показати IP 18 Листопада 2013 19:14
Ту дитину вже так залякали мусора,що я не здивуюся що вона скоро скаже що то все брехня і іі арештують. А мажори дальше будуть робити це що робили.Батьки ж які?
Любі свині Показати IP 18 Листопада 2013 20:46
"Після цього я дав команду всі тяжкі злочини реєструвати в ЄО…" А шо до цього, герр генерал, давали іншу команду? Що раніше не положено було реєструвати???Чи за статевий зв"язок з неповнолітніми в окремо взятій області амністія??? Ото рівень!!!!
тихон Показати IP 18 Листопада 2013 20:56
Щось за багато з новим начальником у нас гучних справ... мабуть будуть зміни...
тихоні Показати IP 18 Листопада 2013 22:01
Шановні журналісти, винесіть ситуацію з цим "заплутаним" розслідуванням на рівень трохи більше окремої "губернії" і тоді ці щурі в погонах почнуть ворушитись (можливо !!)... а так лише поприкривають один-одного і все, історію закрито. А да, забув, слід обовязково похвалити "великого очільника" області, в нього все на контролі.
Ваня Показати IP 19 Листопада 2013 11:15
Молодці журналісти тримають питання на контролі.А менти залякали батьків і дівчину-це факт.І пзору їй не потрібно.А завтра вони будуть далі гвалутвати наши дітей,їм можна все. Ось вбив дитинку малолетка,яккий їхав пяний і без прав і нічого,ходить по волі.То про що можемо говорити.Беспредел повний ментів.До чого йдемо не знаємо. До біди,скоро нас будуть валити,просто так,що наша морда їм не сподобалася
ківерчанка Показати IP 19 Листопада 2013 15:50
Вони вже нас за дурнів-повних мають.В 16 років-повіія.сама пішла з училища.міліція вже розказуе сон рябоі кобили без всякого.А прокурор з гарантом мовчать.Народ в нас вили е?
Алла для ківерчанки Показати IP 19 Листопада 2013 17:20
Щоб не писали, але з самого початку 16 річна дівчина САМА і ДОБРОВІЛЬНО, ЗА ВЛАСНОЮ ЗГОДОЮ, БЕЗ БУДЬ-ЯКОГО до неї примусу з боку чи сторонніх осіб, покладаючись на ВЛАСНИЙ РОЗСУД вчинила вибір проведення ВЛАСНОГО ВІЛЬНОГО ЧАСУ. І до чого тут ВАШІ вила для народу. Я-за легалізацію порно-бізнесу.
Ківерці до Алла для ківерчанки Показати IP 19 Листопада 2013 18:33
Яке сама ? І як без примусу ? то по версії ментів, що сама... Вона ж сама відкрито заявила, що факт згвалтування БУВ, і примус БУВ... тількі наші ДОБЛЕСНІ міліціянти (аж бридко від їх назви робиться) цього ВПЕРТО не хочуть бачити...
аллі від ківерчанки Показати IP 19 Листопада 2013 19:21
а ви не боітеся кари Господньоі.Я за те,щоб ваших дітей і онуків ніхто ніколи не запрошував в розсадники розпусти і не зробили того, що зробили з ціею дитининою.В 20 років ця дитина напевне не пішла б.І якщо захищаете мажорів. то хоч не паплюжте дівчину. Бог на небі е.
усім Показати IP 19 Листопада 2013 20:08
точно замішані держслужбовці тому міліція і криє - ганьба такій міліцій

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus