USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Розпочали досудове розслідування зґвалтування 16-річної в Ківерцях

5 Листопада 2013 10:00
За фактими, опублікованими в ЗМІ, відомості стосовно зґвалтування 16-річної студентки в Ківерцях органи прокуратури внесли в до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це повідомили у перс-службі волинської міліції.
ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНСЬКА МІЛІЦІЯ ПОКРИВАЄ ҐВАЛТІВНИКІВ 16-РІЧНОЇ ДІВЧИНИ?
Як йдеться в повідомленні, правоохоронці провели детальну перевірку за фактом зґвалтування неповнолітньої.

Міліція коментує ситуацію наступним чином: «6 жовтня 2013 року в Луцький МВ УМВС України у Волинській області надійшло повідомлення лікаря про те, що в Волинську обласну дитячу клінічну лікарню за медичною допомогою звернулася неповнолітня жителька міста Ківерці з підозрою на отруєння та зґвалтування. На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група ківерцівського райвідділу міліції та судово-медичний експерт Волинського обласного бюро судово-медичної експертизи.

У ході проведення перевірки було відібрано пояснення від потерпілої, в якому вона вказала, що дійсно в ніч із 5 на 6 жовтня вона мала статеві зносини з кількома чоловіками, але будь-якого примусу з боку останніх не було, тобто статеві акти відбувалися добровільно.

Того ж дня надійшла спільна заява неповнолітньої та її матері, у якій вони просять будь-яких проваджень не розпочинати та припинити будь-які перевірки з цього приводу, оскільки самого факту зґвалтування не було.

Окрім того, при виїзді на місці події в лікарню дівчину оглянув судово-медичний експерт, котрий констатував відсутність тілесних ушкоджень, які свідчили б про насильницький статевий акт.

Правоохоронці цього ж дня встановили осіб усіх чоловіків, котрі тієї ночі вступали з неповнолітньою у статеві зносини. Усі вони підтвердили вступ у статевий акт, але заперечили факт будь-якого примусу.

У зв’язку з тим, що у наявних матеріалах були відсутні факти, які б вказували на наявність кримінального правопорушення, відомості не вносилися в Єдиний реєстр досудових розслідувань. Вказане рішення було погоджене з прокурором Ківерцівського району», - йдеться у повідомленні.
4 листопада 2013 року органами прокуратури за фактами публікацій у ЗМІ відомості були внесені в ЄРДР за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 152 (Зґвалтування) Кримінального кодексу України. Після проведення усіх необхідних слідчих дій буде прийняте законне процесуальне рішення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
Іван Показати IP 5 Листопада 2013 10:14
тобто судячи з всього вище написаного з позиції нашої міліції з неповнолітніми за "їх згоди" можна вступати в статевий звязок???? тобто якщо завтра дядя запропонує дівчинці чупа-чупса і попросить взамін щось інше то це не кримінал....
Бізя Показати IP 5 Листопада 2013 10:17
о, невже правосуддя прозріває???
Тарас Показати IP 5 Листопада 2013 10:18
міліція деградувала абсолютно
))) Показати IP 5 Листопада 2013 10:29
ну дальше суд разберется. но вот только фамилии героев в студию, пожалуйста. с фото и должностями родителей.
кiверчанка Показати IP 5 Листопада 2013 10:57
Кiверцiвська громадо. Подякуймо журналiстам телекомпанii Аверс, якi принципово не дали закрити це< дiло> Кiверцiвських мажорiв i iншим журналiстам iнтернер сайтiв
Ківерці Показати IP 5 Листопада 2013 11:20
ну речниця МВС - вище всякого рівня... з її позиції, якщо немає заяви... то і на те що неповноліття можна закрити очі...
ківерці Показати IP 5 Листопада 2013 14:09
Жителі міста знають цих синочків- деградантів. Якби не багаті татусі і привладні мамусі звичайно справу ніхто не закривав би!
Ківерчанка, колишня випускниця коледжу до ківерці Показати IP 5 Листопада 2013 14:28
Та ви що, їхала напевно на практику. За що думала коли їхала одна (чи дві навіть) з компанією хлопців у баню. Недоплатили або сили свої нерозрахувала, ось і понеслось, та й мама взнала. Дівчину звісно ж шкода, але ж її туди силою ніхто не затягував. Хай останній одружиться з нею і ось і вихід. P.S. За багаторічну історію училища, тепер коледжу таких випадків напевно було чимало, тай ківерцівські хлопці постійно одружуються "по зальоту" з студентками коледжу. Робіть висновки
Тетяна Показати IP 5 Листопада 2013 15:22
Коли чую про такі випадки , починаю шкодувати , що відмінили в Україні "смертну кару" таких людей потрібно карати жорстоко і показово , щоб інші думали перед тим як робити щось ... А щодо нашої міліції то це взагалі "поголів"я рогатих скотів" . Мене це обурює, в якій країні ми живимо і на місці цієї дівчини , завтра може бути чиясь дружина, донька , мати ....
))) до Тетяна Показати IP 5 Листопада 2013 15:38
была в Украине смертная казнь за изнасилование. пришлось отменить, когда надоело в результате собирать женские трупы. хватит и того наказания, что прописано в нашем УК, только бы не трогали жертв и не отмазывали преступников.
Юра до Тетяна Показати IP 5 Листопада 2013 16:37
І шо я в клубі знайомлюсь з дівчиною, вона виглядає на 22-23, а їй 17 і шо мене після цього стратити? Татьяна ти тупа а***а. тьолка сама винувата, поїхала з пацанами в баню, а тепер вирішила подрасказати на бабло + менти в долі. Бізнес йопта
Татьяна Показати IP 5 Листопада 2013 22:34
Шановний "Юра" мені Вас шкода , і Ваш коментар сам говорить за себе, що ваш розумовий розвиток зупинився на рівні статевого зізрівання 15-ти річного підлітка . І таких як Ви стратити не гріх , тому що з Вашого судження зрозуміло, що на подібний вчинок вистачить неадекватності.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus