USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міністерства не виконують своїх елементарних зобов’язань, – Григорій Пустовіт

10 Липня 2018 09:26
Виконувач повноважень Луцького міського голови висловив сподівання, що «перед виборами спрацює інстинкт» і міністерства почнуть виконувати свої прямі обов’язки.

Про це йшлося під час оперативної наради в Луцькій міській раді 10 липня.

Так, протягом обговорення стану міського бюджету Григорій Пустовіт наголосив, що потрібно називати речі своїми іменами, адже від держави спостерігається повне ігнорування проблем освітян, медиків, хворих. Наприклад, лише на підвищення заробітної плати працівникам дошкільних і позашкільних навчальних закладів у міському бюджеті потрібно передбачити понад 4 мільйона гривень.

«Йдеться про тривожну тенденцію, яка має місце у стосунках між державним і міським бюджетами. Це небезпечно… МОЗ фактично усунулося від своїх зобов’язань», – наголосив виконувач повноважень міського голови, маючи на увазі, що держава скинула на органи місцевого самоврядування забезпечення заробітних плат, зокрема, лікарів і вчителів.

Григорій Пустовіт зазначив, що нещодавно отримав лист від МОЗ. «Більш зухвалої відповіді від міністерства я за роки роботи в органах самоврядування ще не отримував», – сказав він.

І наголосив, що такі відповіді від міністерств не додають позитивного іміджу державній владі: «Звичайно, ми далі намагатимемося співпрацювати з міністерствами і вимагатимемо, щоби вони виконували свої зобов’язання».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 10 Липня 2018 10:14
центральна влада підштовхує до федералізації держави
Anonymous Показати IP 10 Липня 2018 10:37
З держслужбовцями Кабмін вчергове поступив аналогічно підло - підвищення з 1 липня окладів мало того, що передбачене Законом "Про держслужбу", передбачене ще і в БЮДЖЕТІ... Натомість постанови, як завжди - немає. Не царське то діло, вчасно робити свою роботу і платити оклади в повному обсягу згідно закону, от як декларацію подаси на день пізніше - тебе і ви..., і висушать, а гроші - а нащо вони тим лохам?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus