USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.88

Міністерство Стеця нарешті починає щось робити

17 Лютого 2015 11:42
Через тиждень у Києві відбудеться виставка доказів злочинів Росії на сході України.

Про це в ефірі телемарафону «Україна понад усе» на «5 каналі» заявив заступник міністра інформаційної політики України – керівник апарату Артем Біденко.

«На виставці будуть презентовані свідчення присутності російських військ в Україні, тобто будуть виставлені техніка, паспорти, документи тощо», - зазначив він.

Крім того, зі слів Біденка, наразі Мінінформ готує для відповідних органів, які існують у світі, серйозні аналітичні матеріали, які також будуть містити докази злочинів, вчинених Російською Федерацією на території суверенної України.

Нагадаємо, згідно з даними громадського діяча Олега Соскіна, Міністр інформаційної політики раніше заявляв Юрій Стець заявляв, що «спецслужби» заборонили проводити зйомку російських полонених. Це спонукало певних осіб запитати Голову СБУ Валентина Наливайченка, чому приховують сюжети із російськими військовополоненими, їхні фото та документи.



До слова, про наявність доказів військової присутності РФ в Україні заявили в НАТО.

Про це генсек організації Єнс Столтенберг заявив в інтерв'ю російському "Комерсанту".

"Наші засоби розвідки надають документальні дані про військову присутність Росії на сході України, ми бачимо це згідно з даними незалежних джерел, незалежних журналістів, отримуємо цю інформацію від неурядових організацій, які повідомляють нам про загиблих російських військовослужбовців на Україні", – сказав він.

Крім того, за його словами, ОБСЄ надає інформацію про військову техніку, яка була розгорнута на сході України.

"Важко повірити, що сепаратисти можуть самостійно використовувати цю техніку, там явно є фахівці з Росії, які допомагають експлуатувати ці дуже складні системи озброєнь", – додав Столтенберг.

Він висловив упевненість, що сепаратисти не могли б домогтися такого просування, якщо б у них не було підтримки з боку Росії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
777 Показати IP 17 Лютого 2015 13:13
Не пудріть людям мізки! Це для того, щоб подібну "виставку" організувати треба було ціле міністерство організовувати?:) А не могли цього СБУ і військові зробити, ті хто це сам добував на Донбасі? А ні - Стець і Ко. які в зоні АТО і не були! Марнотратство грошей продовжується, що за держава, що за люди які мовчки ці всі дії проковтують...?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus