USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Волинська ГО «Даун синдром» має фінансові проблеми

28 Серпня 2015 14:38
Громадська організація, яка існує на пожертвах, не може оплачувати комунальні послуги в орендованому приміщенні. Через нестачу коштів у них збільшуються борги і знімаються гроші з програм для дітей.

Про це йшлося під час 77-ї сесії Луцької міської ради 27-го серпня.

Нагадаємо, що Волинська обласна громадська організація батьків дітей з синдромом Дауна та іншими порушеннями розвитку (ВОГО «Даун синдром») розміщується в напівпідвальному приміщенні Палацу учнівської молоді у Луцьку за адресою: Шопена, 18. Приміщення має 74.8 метра квадратних. Оренду їм дають пільгову – за одну гривню в рік. Втім, комунальні послуги стали непосильним тягарем.

«Ми вже маємо заборгованість за комунпослуги 8 тисяч гривень. Ми не прибуткова організація, а кошти, які віддаємо на оплату – це дитячі гроші, ми їх забираємо з програм. Наша робота вкрай важлива для волинян, адже працюємо зі складними дітьми. Окрім того, ми надаємо їм послуги, які, фактично, ніде не можуть отримати в місті», - розповіла учасниця громадської організації.

Депутати майже одностайно підтримали звернення батьків дітей з особливими потребами й запит направили міському голові, аби той врегулював питання і звільнив ГО «Даун синдром» від сплати комунпослуг.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Ау Показати IP 28 Серпня 2015 14:53
Узаконити незаконну автомийку можна, а ось утримувати громадські організації за рахунок міського бюджету ніззя, не по панятіям, пацани нє поймут
Лучанин Показати IP 28 Серпня 2015 15:08
Узаконити незаконне будівництво в центрі Луцька на Стрілецькій можна, а ось утримувати громадські організації за рахунок міського бюджету ніззя, не по панятіям, пацани нє поймут
А Показати IP 28 Серпня 2015 17:28
А воно тим депутатам ікнеться, якщо не в цьому, то в майбутніх поколіннях
аяяй Показати IP 28 Серпня 2015 21:16
А зачем?прибыли никакой.Но платить все-же надо.Интересно на чьи плечи возложат этот долг и дальнейшую оплату услуг?Скорее всего на родителей здоровых детей,которые занимаются в ПУМе.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus