USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Міська влада не реагує на ініціативи громадських активістів Луцька

3 Квітня 2016 12:37
Розробити нормативні акти, які б регулювали існуючі інструменти прямої демократії (громадські слухання, місцеві ініціативи тощо), закликають громадські активісти Луцька міського голову.

Про це йшлося під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради.

Із запитом до міського голови звернувся депутат Олександр Лазука. З його слів, до нього звернулися представники громадських організацій міста з проханням ініціювати у міській раді роботу над створенням місцевих нормативних актів, які б регулювали існуючі інструменти прямої демократії у місті. Йдеться про громадські слухання, місцеві ініціативи та інше. Таке питання вже декілька років піднімала громадськість проте міська влада наразі не реагує на ці ініціативи у повному обсязі.

У січні цього року відбувся круглий стіл, у рамках якого обговорювали можливості внесення змін до статуту міста. Однак міська влада не зробила жодних кроків для реалізації ініціатив громадських організацій. Депутат просив міського голову посприяти у вирішенні вказаної проблеми.

Запит депутата колеги підтримали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
вже два рокі Показати IP 3 Квітня 2016 14:02
демократія.тількі одні в окопах а інші все пресухі та щось обговорюють.та кіно з новою поліціею крутять.давайте всіх до окопу бізнес проєкт війну закінчим а тоді в інциативи
Анонім Показати IP 3 Квітня 2016 14:29
"АКТИВІСТИ" ДОКАЗУЮТЬ СВОЮ ПОТРЕБНІСТЬ...А НА СХІД-НІ-НІ...
анон Показати IP 4 Квітня 2016 10:09
знаю багато активістів які виходили з Іловайська, були під Дебальцевим, Широкіне, під Донецьком, Щастя та інші міста...деякі з громадських активістів там загинули інші допомагають хлопцям на передку волонтеркою! як на мене трошки по дурному казати їм про схід а самі коментатори там були?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus