USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Ковельчани звинувачують Кіндера у «розбазарюванні» коштів

19 Травня 2016 14:33
Перевірити раціональність використання коштів, що були виділені на очистку водосховища у Ковелі, закликають прокурора області.

Про це йшлося під час п’ятої сесії Волинської обласної ради 19 травня.

Із запитом до прокурора Волинської області звернувся депутат Анатолій Грицюк. З його слів, йдеться про «блюзнірські дії» Ковельського міського голови Олега Кіндера. Так, декілька років тому Верховна Рада виділила значні кошти на очистку Ковельського водосховища. Мешканці міста піддають сумніву раціональність використання коштів міським головою. Громада звертається до правоохоронців також щодо того, що міський голова «розбазарив протягом двох років до 30 гектарів землі (понад 400 ділянок)». Вивчити наведені факти депутат закликав прокурора Волинської області.

Депутати підтримали запит.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
НОНА Показати IP 19 Травня 2016 17:57
Дивні речі відбуваються. Грицюк колишній вождь БЮТу вимагає перевірити теперішнього вождя БЮТу. Гроші на очистку водосховища виділялися і освоювалися при Кошаруку, вимагають перевірити як іх використав Кіндер. В Ковелі першими почали виділяти землю АТОшникам, теж погано. Тупий "заказ" на Кіндера, не вже це не зрозуміло. Як що є конкретні факти зловживань, давайте перевіряти, але як що Кіндер двічі виграв вибори в Ковелі то це проблема невдах які не змогли стати мерами. До чого тут громада?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus