USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Міськрада не може штрафувати луцьких перевізників за непрацюючий GPS

16 Грудня 2016 17:39
Стягнення штрафів з перевізників за непрацююче GPS-обладнання не передбачене договорами, - пояснюють у міськраді у відповідь на петицію щодо відстеження GPS маршрутних таксі у Луцьку.

Електронну петицію щодо відстеження GPS маршрутних таксі Луцька зареєстрували 24 листопада.

«Маршрутки їздять з виключеним GPS, їх не можна відстежити через систему керування та моніторингу руху громадського транспорту. Перевіряти наявність їх онлайн, у разі відключення вважати такими, що не вийшли на маршрут, і штрафувати перевізника згідно укладеного договору. При можливості перевіряти на зупинках маршрутки, які під'їхали, і чи вони відображаються в Cистемі керування та моніторингу руху громадського транспорту», - йшлося у петиції, яку підтримали 320 осіб.

У відповіді на петицію, оприлюдненій 16 грудня, йдеться про те, що умовами договору на перевезення пасажирів та чинним законодавством, не передбачено стягнення штрафів за непрацююче GPS-обладнання.

«Одночасно повідомляємо, що відповідальність за працездатність GPS- обладнання несе перевізник. За результатами звітів перевізників Організатором перевезень приймаються відповідні рішення», - повідомляють у відповіді за підписом заступника міського голови Сергія Григоренка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
лучанка Показати IP 16 Грудня 2016 18:32
18 кілька днїв не включає GPS. ,,,,,,,,,
До Григоренко Показати IP 16 Грудня 2016 21:37
А якого вибачте хр*на ви протераєте штани за нашій податки, і не захищаєте права городян? Чому це не прописано в договорі??? Це називається не професійність, халатність та безвідповідальність!
Андрій Показати IP 17 Грудня 2016 05:23
звільнити всіх хто причетний до заключення договору

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus