USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Депутати не можуть погодити приміщення для амбулаторії в Луцьку

22 Січня 2014 08:00
Із травня депутати Луцькради шукають підходяще приміщення для амбулаторії. Про це розповіли сьогодні, 21 січня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації.

Зокрема, пропонувалося приміщення на вулицях Наливайка, 6 і Рівненській, 119. Останнє – це цегляний будинок, який пустує. Там відключене електропостачання, але є технічна можливість його відновити. Депутат Луцькради Артур Василевський наголосив, що приміщення на Рівненській, 119, не підходить під амбулаторію, адже віддаль розташування від житлових масивів буде не зручною для людей старшого віку.

«Світовий банк виділяє гроші під реконструкцію. Нам немає що їм запропонувати. Обговорюється ще варіант з приміщення де 133 аптека, на Гордіюка, 39. Там гарне приміщення, площа більше 200 метрів квадратних. Але в них є договір на оренду на три роки, немає підстав для розірвання. Управління охорони здоров’я звертається в різні структури, це питання обговорюється, але не вирішується», - сказала начальник відділу управління майном міської комунальної власності Луцькради Алла Грабко.

Спільногї згоди члени постійної комісії міської ради з питань комунального майна та приватизації не знайшли.

До слова, іншої думки депутати комісії міськради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства. Вчора, 20 січня, вони підтримали проект рішення про передачу нежитлового приміщення на вулиці Рівненській, 119, яке перебувало на балансі КП «Зелене господарство», на баланс КЗ «Луцька міська поліклініка №2».

Отже, вочевидь, «Гордіїв вузол» щодо того, де буде нова амбулаторія у Луцьку, розв’яжуть під час наступної сесії Луцької міської ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанка Показати IP 22 Січня 2014 09:29
Та що в и виробляєте. Які тендери, ви самі відмиваєте гроші за харчування діток. Та зобовяжіть садочки школи у яких є посади завгоспів,няні, щоб не ходили цілими днями по Луцьку, а працювали. Хай поїдуть у села і їм люди продадуть все,що потрібно наполовишу дешевше і якісне.
Кятя до Лучанка Показати IP 22 Січня 2014 09:51
Це точно! Наглі чинухи дурять народ!
lutchanka до Лучанка Показати IP 22 Січня 2014 12:40
та Ви що - як можна - а відкат чиновникам? з що ж вони "бідні" будуть "існувати"7 Це ж їє треба буде наполовину скоротити...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus