USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Підприємців з Центрального ринку пропонують «виселити» в Рованці

1 Квітня 2016 13:45
На землі, яку на 25 років віддали в оренду під стоянку, вже давно ведеться торгівля, як на частині Центрального ринку. Міській раді пропонують з’ясувати, чи можна відібрати цю землю, або ж, що робити з нею далі.

Про це стало відомо під час другого пленарного засідання 5 сесії Луцької міської ради 31 березня.

Так, депутат міської ради Павло Данильчук нагадав, що 5 гектарів міської землі на вулиці Замковій у 2002 році було надано в оренду для стоянки автомобілів, які приїжджають на центральний ринок.

Проте, переконує депутат, підприємець, який орендує ділянку, її самовільно розширив, сплачує лише 1% від оціночної вартості, замість 4%. крім того, ділянка використовується не за призначенням – там немає стоянки, а ведеться торгівля.

Тому він попросив міського голову доручити структурним підрозділам проаналізувати ситуацію з цією ділянкою і надати висновки що робити далі.

«Пропозиція - виселяти його, а підприємців, які торгують секонд-хендом і дешевим китайським товаром, переселити на іншу ділянку. Відомо, що в підприємця є така ділянка на території Боратинської сільської ради в селі Рованці», - запропонував депутат.

Колеги підтримали запит Павла Данильчука.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
ВІТАЮ Показати IP 1 Квітня 2016 14:02
Хоч нетерплю минуле Данильчука(Гузь,ПС,бурштин,вимагання),але інколи він говорить правльні речі...Для чого красти частину парку для автостоянки,якщо вона є(парковка) ....Окрім того слушне зауваження плати за оренду земельної ділянки+нехай стягнуть борг за минулі роки.....
абориген Показати IP 1 Квітня 2016 21:35
Рованці вам шо, резинові?
ВОВК Показати IP 1 Квітня 2016 21:55
ну нарешті розродився нормальною темою. РЕСПЕКТ ДАНИЛЬЧУКУ. мОЖЕ Й СВПРАВДІ З ХЛОПЦЯ БУДЕ ТОЛК. ГОЛОВНЕ ЩО НЕ БОЯГУЗ.
ТОМА Показати IP 2 Квітня 2016 18:28
Я за порядок. Давно потрібно прибрати той хаос. Але я не вірю що так буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus