USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Міський голова Рожища - у лікарні. ОНОВЛЕНО

17 Серпня 2015 12:42
Міського голову Рожища В’ячеслава Поліщука сьогодні госпіталізували. Карета швидкої забрала його з робочого місця. Про це повідомили активісти організації «Народна самооборона Рожище» у Фейсбуці. Згідно з оновленою інформацією на Район.Рожище, зараз В'ячеслав Поліщук знаходиться в реанімації. Причина - гіпертонічний криз.

Нагадаємо, мера Рожища звинувачують в отриманні хабара. Так називають благодійний внесок на користь міста, розміром 5 тисяч гривень, який сплатив лучанин Артем Орлов за сприяння в облаштуванні торгових павільйонів і оплати бензину на перевезення оркестру на час святкування Дня міста 30 серпня. На думку громадськості, В’ячеслава Поліщука підставили, спровокувавши на отримання грошових коштів та одержання неправомірної вигоди на користь Рожищенської міської ради. У п’ятницю, 14 серпня громада Рожища приїхала на сесію Волинської облради заступитися за мера міста.

Як повідомили знайомі Рожищенського міського голови, йому було недобре усі дні після того, як до нього з обшуком приїхали правоохоронці. Нагадаємо, це сталось минулого четверга, 13 серпня.

«Ну, що Artem Orlov, пани «правоохоронці» і постановники вистави під назвою «Міський голова взяв гроші», усі ви добилися того, що вам було потрібно. Прибрали незручну для вас людину. Сьогодні, 17 серпня, о 10.30 карета швидкої забрала міського голову В’ячеслава Поліщука з робочого місця - Рожищенської міської ради », – йдеться у дописі на сторінці «Народна самооборона Рожище».

«Якими б не були результати «слідства» і майбутніх виборів, перед Богом рано чи пізно доведеться відповідати за свої чорні вчинки. Була б у вас совість, то можна було б сказати, що на ній тепер чорна пляма, а так…», – додають активісти.

Ну, що Artem Orlov, пани "правоохоронці" і постановники вистави під назвою "Міський голова взяв гроші", усі ви добилися ...

Posted by Народна самооборона Рожище on 17 августа 2015 г.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
Еколог Показати IP 17 Серпня 2015 12:47
Люди , біля стадіону стоять бочки. Хто знає, що в них знаходиться? А то ще рване ,не дай бог!
103 Показати IP 17 Серпня 2015 12:53
ХІБА ЦЕ ДИВНО? ВОНИ всі ЧУТЬ ЩО - у лікарні. Медицина НА СЬОГОДНІ - суперкорумпована структура - ЛЮБИЙ діагноз ЗА ВАШІ ГРОШІ і............ НЕ ПІДКОПАЄШСЯ.............
Правда до 103 Показати IP 17 Серпня 2015 23:01
Певно самі по вуха в лайні то й не вірите що є чесні люди!!! Це злодії не переймаються, бо вони накрали досить грошей, голова не болить за що адвоката найняти, а нормальні люди підстави переносять дуже важко. А я знайома з дружиною мера, то вона вже пару ночей не спить, мала роботу, бо чоловік забороняв швидку викликати(благо освіта дозволяє), йому ж дуже на допит треба! А Господь з усіх спитає не лише за дії, а й за слова, так що думайте що пишіть лише правду, а не домисли в міру власної розпущеності!
Ганна Показати IP 17 Серпня 2015 14:14
Знаємо Вячеслава, як порядну людину! Не міг він взяти ті гроші як хабара. Все,що він досяг у своєму житті- це все своїм розумом,своєю порядністю. Видно Вам "ХАБАРНИКИ" нічого не давав. Тому і страдає.
Рожищанка до Ганна Показати IP 17 Серпня 2015 17:32
Слухай 103-тій. Та щоб тобі з таким діагнозом - та все життя, раз не розумієш де правда, а де брехня. Скільки живу - принциповішої та поряднішої людини, ніж наш міський голова - не бачила. І не треба писати те, в чому не компетентний і чого не розумієш!!!!!!!!!!!
Тарас Показати IP 17 Серпня 2015 15:39
Рожище" Самооборона в лапках, а чому ви такі падріоти не на передовій. Яка громадськість - це зингель з дубом і шварцкопом-алкашом ? На передову падріоти.
свідомий до Тарас Показати IP 17 Серпня 2015 22:20
1.На передову,в перших лавах ТІЛЬКИ РАЗОМ З вами.2.Про якого Шварцкопа йдеться,їх там декілька,і всі алкаші! .
Правда до Тарас Показати IP 17 Серпня 2015 23:08
Друже, сам чого не на війні? Спитати маю право, мій чоловік там вже був? І людей обливаєш, дятел ти, а хто хлопцям на передовій помагатиме як ці підуть? Чи треба всіх нормальних положити, щоб тільки бидло, якій чесні люди заважають і залишились?
паша Показати IP 17 Серпня 2015 15:43
Привіт ! Ви така самооборона, як я балерина. На передову патріоти в лапках. зингель не розписуйся за громадськість Рожищ! !
друзі Показати IP 17 Серпня 2015 16:00
Вячеслав найпорядніша людина, для вас же ідіотів старався, не вмієте цінувати толкового керівника. Славік - видужуй і покажи тим придуркам "кузькіну мать"
Катя Показати IP 17 Серпня 2015 16:45
Та те крісло якесь невезуче... Останні мери Рожищ на цвинтарі просто з посади
славік Показати IP 17 Серпня 2015 17:45
Для кого старість? Та він навіть не може вберегти те, що Алієв царство йому небесне зробив. старається для тієї ж самооборони рожищенської, які його поставили. Бач як бігом побігли за ним.
славік Показати IP 17 Серпня 2015 17:48
Старається для самооборони, які поставили його мером і що скажуть те він і робить. А громадськість міста -це не зингель та дулюк. Бо вони керують. На передову.
вовік до славік Показати IP 17 Серпня 2015 19:16
з яких то пір посада міського голови стала призначною? а громадськість - це більще трьох тисяч виборців ,які віддали свій голос за чинного мера. чого сам не на передовій " пісятєль"?
Торун Показати IP 17 Серпня 2015 18:25
А хто такий цей Артем Орлов?
Правда до Торун Показати IP 17 Серпня 2015 23:13
Якийсь підприємець з Луцька, а по ходу аферюга ще той, щось нема книжечок для діточок, ярмарки щось немає! А мер думав що батьки менше на школу потратяться, ярмарка все ж таки!
777 до славік Показати IP 17 Серпня 2015 18:59
ти, баран, Славік, факти наводь, ато тут розписався "старається для самооборони і що скажуть те він і робить". А ти з передової пишеш?
дістало Показати IP 18 Серпня 2015 10:28
В тому Рожищі,суцільний бардак. "Самооборона" себе й обороняє і про себе тільки думає,самою назвою все сказано. Начальник міліції не просихає від горілки,нацькує людей один проти одного і в кущі, мов я нічого не знаю,я хорощий.Сам же потирає руки в стороні. Дільничних,молодих хлопців,щоб чомусь навчити,то їх за людей навіть не щитає.Але чого навчить якщо сам "Бов...".Зібрав біля себе "Сра......." і царствує.Роботу РВ оцінює галочками,а не працею для мешканців району. Хто не зним обо боїться його,необхідно облити чим завгодно,аби прибрати.Отож не без його п"ятачка обходиться на рахунок МЕРа.Знаю,так як за столдом п"нючий Басалик не контролює свій язик,що й було на передодні.Пора розгоняти цей гнилий штат в складі району.
102 до дістало Показати IP 18 Серпня 2015 20:02
Мабуть коментарі такі дають ті люди,яких вигнали з міліції за їх "професіоналізм",щоб не позорили нормальних і відданих роботі працівників міліції. А ображені так звані "прохфесіонали" тепер стають дописувачами середнього роду "дістало".
сором до дістало Показати IP 19 Серпня 2015 16:49
Цікаво не від першого джерела, чути про попередню п'яну мову начальника РВ ,за столом,на тему "злити" міського голову
911 Показати IP 18 Серпня 2015 15:57
На Україні заведенно на всіх рівнях, тільки міліція за ср*ку начальників, всі в лікарню і на інвалідній візок. Добре працюють їх юристи....
сором до 911 Показати IP 19 Серпня 2015 16:50
Міліція працює на "заказ".
Наталка Показати IP 19 Серпня 2015 11:26
Біднесенький мер у лікарні, погано йому?! Питань не виникає абсолютно ніяких про його чесність, брехло і крадун, як більшість! Злякався пан МЕР, за сраку взявся, цирк влаштовує. Був би чесним то сміливо і з гордістю вийшлов з ситуації як склалась з ним, а так очевидно що сцикло втікло в лікарню, хоче пересидіти і перечекати, бо прекрасно знає що намутив справ, І то ми дізнались про один інцидент, а ви уявляєте скількох підприємців він облапошував? По його обличчі видно шо він брехло, Тому не розписуйте який він "Марія Тереза", всім помагає і хабарів не бере, Він як мер мусить показувати шо він хороший, але про його погані вчинки не знає жоден з вас, тому дочекаємось коли пан МЕР перестане влаштовувати цирки і відповість за свої вчинки по-повному!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus