USD 39.50 39.85
  • USD 39.50 39.85
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.90

Як представляли Рожищенського міського голову

4 Червня 2014 16:54
Представлення міського голови Рожищ відбулось під час пленарного засідання 42-ї сесії міської ради. Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, рожищенці обрали мером В’ячеслава Поліщука.

Привітати новообраного мера Рожищ В’ячеслава Поліщука, прибули голова обласної ради Валентин Вітер, очільник Рожищенської районної ради Андрій Музика та райдержадміністрації Вадим Дулюк, депутат обласної ради Раїса Кучмук, а також представники громадськості. Про це повідомили у прес-службі Волинської облради.

Варто зауважити, що В’ячеслав Поліщук переміг із відривом у майже дві тисячі голосів, за нього проголосували близько 3,5 тисяч виборців.

Керівник представницької влади області долучився до привітань новообраному меру Рожищ. Перш за все Валентин Вітер побажав пану Поліщуку втілити в життя усе обіцяне людям перед виборами. «Це важка посада - господарська, адже це щоденна рутинна робота, яка вимагає прийняття миттєвих і правильних рішень. Дуже важливо зуміти об’єднати зусилля усіх гілок влади та силових структур при вирішенні проблемних ситуацій. Важливо також налагодити взаємовигідну співпрацю влади і бізнесу, адже це створення нових робочих місць, сплата податків, розвиток економіки, а, відтак, і підвищення добробуту людей. А найголовніше те, що Ви маєте бути відкритим до діалогу із громадою. Ваше завдання чути їхні проблеми та сприяти їх вирішенню, а також спонукати містян не бути байдужими та активніше долучатись до вирішення проблем як свого будинку чи вулиці, так і міста в цілому »,-- сказав у своєму виступі голова обласної ради.

Під час сесії також було затверджено та визначено чисельність персонального складу виконавчого комітету Рожищенської міської ради, до якої увійшли 13 осіб:

В’ячеслав Поліщук- міський голова;
Віталій Поліщук- заступник міського голови;
Іван Лукасевич –заступник міського голови;
Неоніла Максимчук – секретар виконкому;
Ігор Барвінський – начальник Рожищенської лікарні ветеринарної медицини;
Олександр Басалик – начальник райвідділу УМВС;
Олег Давидович- підприємець;
Світлана Денисюк – методист будинку дитячої творчості;
Руслан Деречинський –Співзасновник ТзОВ «Цунамі»;
Сергій Дунець – пенсіонер;
Валентин Кузавка – начальник відділу містобудування та архітектури Рожищенської РДА;
Олександр Кучірко – підприємець, член ГО «Самооборона»;
Петро Шванц – директор Рожищенської філії ТзОВ «Терра Фуд».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 12
олігарх Показати IP 4 Червня 2014 17:20
А де фото банкету?:)
Берта до олігарх Показати IP 5 Червня 2014 00:30
Там інтим не для преси.
електорат Показати IP 4 Червня 2014 21:39
Тепер Рожище повністю під контролем БЮТ. Шановна Юля Володимирівна коли осінню на вибори до Верховної Ради будете передавати гроші, то не передавайте їх через Козакевича Григорія Івановича бо він зі своїм ближнім оточенням знову забере їх собі і почне будувати 3-х етажну хату, тепер вже своїм внукам, а нам знову не залишиться нічого. З повагою Ваш електорат.
Українець Показати IP 4 Червня 2014 22:23
А Раїса Євгенівна вже не з Борисом Петровичем пішла до Вітру чи до Вітра чи Вітера не знаю як правильно , одним словом гузь його знає.
1221 Показати IP 4 Червня 2014 22:25
Слава Люстраційному комітету , ніхто крім бют не пройде
люстра до 1221 Показати IP 5 Червня 2014 08:30
А ви думаєте даремно ті люстратори опанували собі кабінет в ОДА біля кабінету Пустовіта?:) Да вони до нього ходять і двері ногами відкривають!!!
рожищанка Показати IP 5 Червня 2014 10:26
Боже бережи нашу неньку Україну, наше Рожище! з таким мером, куди ж ми докотимся((( в нього порядку біля хати немає, а то в місті зробить .
рожищанин Показати IP 5 Червня 2014 11:34
Поліщука обрала громада міста, обрала з дуже великим рівнем підтримки.. і його й надалі треба підтримувати в цей нелегкий час, але ж якими це треба бути га№донами, щоб тут писати такі коментарі!!! і ще.. до чого тут бют і люстраційний кометет з Пустовітом?? я так розумію, що тут коментують тільки якість ко№чені ригіанали! викорчовувати цю нечисть треба! іто всією громадою, разом!
Щось не так Показати IP 5 Червня 2014 14:27
А мені здається, що не ригі це писали, це щось в бюті не так, внутрі сєкти
Воєнком Показати IP 5 Червня 2014 15:55
А мер був мобілізований , то він вже відслужив на Сході чи порішав в воєнкоматі, а хіба так можна чи то можна не для всіх ?
св до Воєнком Показати IP 17 Червня 2014 00:14
через таких пєтухів як ти на сході все і відбувається.Так що помовкуй*АТО слідуючий раз як будемо їхать на схід то вивезем тебе мінні поля розміновувати.
Бунша Показати IP 11 Червня 2014 23:02
А Царь то НЕНАСТОЯЩИЙ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus