USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Зеленський: міський і приміський транспорт запрацює з 22 травня, дитсадки – з 25

20 Травня 2020 11:05
Міський і приміський громадський транспорт запрацює з 22 травня, а дитячі садочки відкриються вже 25 травня.

Про це йшлося 20 травня під час пресконференції Президента України Володимира Зеленського.

Насамперед президент нагадав, що урядом було розроблено п’ять етапів виходу з карантину, однак «позитивна статистика дозволяє нам деякі етапи переносити і наближувати».

Володимир Зеленський повідомив, що на сьогоднішньому засіданні уряд рекомендуватиме владі на місцях відновлювати роботу громадського транспорту.

«Із 22 травня запрацює міський і приміський транспорт», – сказав він і додав, що поки між областями рух транспорту не можна забезпечити, адже тільки шість областей готові до цього.

Також Володимир Зеленський оголосив, що дитсадочки, своєю чергою, запрацюють із понеділка, 25 травня. А вже сьогодні установи отримують рекомендації від МОЗ щодо того, як відновлювати діяльність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus