USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Зеленський про ймовірні переговори з РФ: ніяких «обмінів будь-чого» на українські території

20 Серпня 2023 20:37
Президент України Володимир Зеленський у Нідерландах виключив можливість «обміну будь-чого» на українські території. Таким чином він прокоментував ймовірність мирних переговорів з РФ.

Про це йшлося під час спільної пресконференції Зеленського з прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте на авіабазі в Ейндговені, пише Українська правда.

За словами Зеленського, єдиним документом, на основі якого можуть відбуватися переговори про мир, є «формула миру».

Він також виключив можливість «обміну будь-чого» на українські території.

«У нас є один документ, у нас є «формула миру», у нас є одне бажання – мир. Ми сформулювали, як ми його бачимо, готові до відкритої дискусії з колегами. Що більше, то краще для миру, щоб мир був на одному боці. На боці справедливого миру з повним відновленням територіальної цілісності України», – сказав Зеленський.

Водночас він наголосив на необхідності відновлення справедливості і притягти Росію до відповідальності за скоєні нею злочини, зокрема, авіакатастрофу Боїнга MH-17, звірства в Бучі і знищення Маріуполя.

Нагадаємо, 20 серпня президент Володимир Зеленський побував з візитами у Нідерландах та в Данії. Ці країни передадуть нам 42 винищувачі F-16 від Нідерландів та 19 від Данії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Abrams Показати IP 21 Серпня 2023 12:35
Хто буде тебе питати, геополiтик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus