USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Міський голова і його заступник «мали щастя» вижити в луцькому парку

21 Квітня 2009 12:47
Градоначальник Богдан Шиба доручив юридичному управлінню Луцької міськради, дослідивши законодавство, запропонувати механізм упорядкування руху скутерів та мотоциклів. Про це йшлося під час оперативки в мерії, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
Богдан Шиба розповів, що «ми з Владиславом Стемковським мали щастя вижити в парку». Адже там, коли стемніло, почали гасати на скутерах. Тому градоначальник доручив юридичному управлінню Луцької міськради, дослідивши законодавство, запропонувати механізм упорядкування руху скутерів та мотоциклів, особливо – в парку.
Водночас пан Шиба втішений, що після свят в парку було чистіше, ніж цього можна було очікувати. На думку міського голови, такий результат дало залучення максимальної кількості учасників у толоках та пропаганда у ЗМІ. Окрім того, значну роль, певен пан Шиба, відіграла відсутність «шашличників» із мангалами.
Нагадаємо, що КП «Зелене господарство» для охорони центрального парку повинне укласти угоду з луцькою міліцією.
 
 
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Вінстон Показати IP 22 Квітня 2009 10:00
Цікаво, а що пан Шиба робив у парку в пізню пору доби разом із заступником? Водку пили? Алеж потрібно ще одного. А може щось лихе робили?
Вінстону Показати IP 22 Квітня 2009 11:59
Що робили!? Приперло, от і прийшлось бігом у парк...
Чайник - попередньому Показати IP 23 Квітня 2009 13:20
Цікаво, хто ше кого припер - Шиба Стемковського чи Стемковський Шибу? А може їх обох теє...скутеристи?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus