USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міський голова не дав своєму заступнику зайняти місце начальника МВ УМВС. ФОТО

30 Квітня 2009 09:38
Новий заступник міського голови Борис Сорока сьогодні, 30 квітня, вперше взяв участь у засіданні виконавчого комітету Луцькради. Про це повідомляють «Волинські Новини».
 
Перед початком засідання міськвиконкому Борис Сорока планував сісти поруч із членом виконкому, директором «Луцькводоканалу» Іваном Корчуком (традиційно це крісло займає начальник міськвідділу УМВС Роман Крохмаль). Однак міський голова звернувся до Бориса Сороки: «Ви сідайте отут, поміж Ларисою Миколаївною (Соколовською – «ВН») і Анатолієм Івановичем (Пархом’юком – «ВН»), щоб вони не шепталися».
 
Члени виконкому коротко ознайомилися зі  станом соціально-економічного розвитку у першому кварталі 2009 року. Директор департаменту Любов Ковпак зазначила, що спад продовжується, однак становище поліпшується. Зокрема потроху зростає рівень зарплати. Якщо обсяг середньої «получки» за квартал становить 1480 гривень, то за березень – на сотню більша.
 
Перший заступник міського голови Лариса Соколовська з гумором зазначила, що «судячи з довідки, єдине, де в нас приріст – це приріст населення». Гуманітарний заступник міського голови Анатолій Пархом’юк жартома додав: «Ми над цим довго працювали».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus