USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Міст-довгобуд на Рівненській завершать ще не скоро. Фото

6 Грудня 2016 19:24
Міст на вулиці Рівненській попри обіцянки чиновників, виправдання підрядників та сніг – далі залишається аварійно-небезпечним. Все, що зробили за тиждень з недоремонтованим мостом - це прибрали будівельне сміття, а от бетонні блоки лишилися на місці. Що ж до асфальту, який за півроку так і не поклали, то міська влада обіцяє лучанам вкласти його на мосту протягом найближчих двох років.

Нагадаємо, через незавершений ремонт на ключовому відрізку міської дороги у Луцьку - шляхопроводу на вулиці Рівненській - утворюються регулярні затори та стаються ДТП. Ще в березні 2016 року міська рада повідомила про початок капітального ремонту дороги на вулиці Рівненській. Пройшло понад півроку, а віз і нині там. Розібране дорожнє покриття та обмежуючі дорожні блоки посеред дороги створюють для водіїв неабиякі незручності. Відтак, затори у години пік та дорожньо-транспортні пригоди на недоремонтованому мості уже не рідкість.
Тим часом, версії щодо терміну завершення робіт над вже названим в народі «мостом-довгобудом» у замовника і виконавця суттєво розходяться. Так, керівник фірми підрядника «РБП ТРАНС-МОСТ», підприємець Володимир Рицай стверджує, що свою частину робіт на ділянці мосту, згідно договору із замовником, повністю виконали.

«Ми свої роботи виконали згідно із графіком, які затверджені з замовником, про що це ми і повідомили його письмово. Сміття ми прибрали, а от блоки залишаються для того, аби дорожники поклали асфальтобетон», – каже Володимир Рицай.
Своєю чергою, директор департаменту житлово-комунального господарства, яке є замовником, Юрій Крась каже, що бетонні блоки посеред мосту належать «ТРАНС-МОСТ» та обіцяє, що їх приберуть з дороги уже завтра, 7 грудня. А ремонтом дороги займеться «Луцькавтодор-сервіс», з яким підписали договір про ремонт дорожнього полотна на "рівненському мосту" терміном на два роки.

«Якщо не буде погоди, то цьогоріч міст робити не будуть. Роботи заморозять до кінця зими», - підсумовує Юрій Карась.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Водій Показати IP 7 Грудня 2016 09:02
От хто несе персональну відповідальність за цей "бардак".Напишіть прізвища,посади,а журналісти нехай розслідують.Його мали завершити ще осінню,може Тарас Яковлєв підскаже...
я Показати IP 7 Грудня 2016 10:33
кому зараз легко

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus