USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Аварія на мосту в Луцьку: не розминулися Dodge та Nissan

19 Листопада 2016 01:57
ДТП сталося на мості на вулиці Рівненській: два авто в момент обгону одного іншим врізалися в бетонні блоки, якими було огороджене місце ремонту мосту. Аварія трапилася пізно увечері 18 листопада, - інформує Волинь24.

Жінка на автомобілі Dodge рухалася в бік виїзду з моста. На мості, як відомо, тривають ремонтні роботи, і працює лише одна бокова смуга.

Dodge, очевидно, намагався обігнати бус Nissan. Сталося так, що обидві машини опинилися в зоні ремонтних робіт. Вони врізалися в бетонні блоки, які служили огорожею для ремонтників. Блоки рознесло на шматки. Постраждали також обидві машини.

Жінку-водія Dodge забрала швидка. А водій і пасажир Nissan втекли з місця пригоди. Очевидці припускають, що вони були п’яні.

Наразі виїзд на міст з боку Київського майдану перекритий: автомобілі повертають і просять їхати через Дубнівську або Задворецьку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
читач... Показати IP 19 Листопада 2016 14:29
там розминатись з автобусом тяжко...а шей обганяти то тре мати клепку...і цього моста вже чуть не рік роблять роблять не можуть доробити!!!!!!!!!!!
до читач Показати IP 19 Листопада 2016 16:41
Хто там що "тре" об "шей"??
ПАСАЖИР Показати IP 22 Листопада 2016 17:46
А претензії до виконавця робіт чому не виставили. Завчасне попередження, освітлення робочого місця. і.т.д. Машин і їх власників реально шкода, адже бетонні блоки 100% убивають геомтрію кузова, а далі - шрот,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus