USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Містерами ВНУ стали близнюки. ФОТО

24 Лютого 2012 09:28
Найкращими студентами волинського вишу стали брати-близнюки. Так, Містером ВНУ став студент факультету романо-германської філології Олег Литвин, а першим віце-містером – його брат-близнюк, майбутній економіст Дмитро.

Щорічний конкурс «Містер ВНУ» відбувся 23 лютого у Волинському національному університеті імені Лесі Українки.

Участь у змаганні взяли 11 «містерів» - по одному із кожного факультету університету. Свої сили хлопці пробували у п’ятьох конкурсах. Серед них – представлення, вальс, таланти, інтелектуальний, а також «конкурс-тортура» – зробити зачіску дівчині.



У кожного учасника була неабияка підтримка у залі. До того ж, стіни центру дозвілля ВНУ були прикрашені плакатами на честь «містерів».





Їх майстерність та таланти оцінювало компетентне журі. До його складу увійшли проректор із навчально-виховної роботи ВНУ Ірина Констанкевич, голова студради університету Яна Цапук, депутат міськради Олена Голєва, представник столичної компанії «Титул Квест» Вікторія Кравченко та єдиний представник сильної половини у журі - власник студії стилю Сергій Чірік.



Ведучими дійства були студенти Олександра Яручик та «Містер ВНУ-2011» Михайло Сосинець.



Під час представлення хлопці повинні були вийти у образах супергероїв. Так, перед глядачами позували і козак, і бетмен, і Чак Норріс, і Зорро, і Людина-павук.




Особливо бурхливу реакцію у залу викликав представник географічного факультету Олександр Попович, який вийшов у образі Артура Пірожкова. Попри овації студентів, члени журі «не зацінили» поведінку хлопця на сцені і навіть поставили кілька трійок. Врешті, Олександр справедливо отримав звання «Містер епатажність».




Ще один яскравий персонаж, якого полюбив зал – «няшка» Костянтин Бакун. Хлопець представляв факультет міжнародних відносин і одержав звання «Містер усмішка».


Справжнім випробуванням для «містерів» був «конкурс-тортура». Завданням хлопців було зробити дівчатам зачіски. Так, послухавши поради члена журі та фахівця із перукарських питань Сергія Чіріка, «містери» приступили до роботи.





Згодом хлопці представили витвори свого перукарського мистецтва залу.





Випадково, але майбутній економіст Дмитро Литвин робив зачіску віце-міс ВНУ Юлії Ковальчук. Наприкінці гри він одержав аналогічний титул – віце-містер університету.



Під час інтелектуального конкурсу учасники відповідали на питання у мантіях.



А на конкурсі талантів хлопці співали, грали на музичних інструментах та показували гумористичні номери.





Троє учасників конкурсу навіть показали спільний номер. Сучасні танці виконували одразу Містер ВНУ Олег Литвин, віце-містер Дмитро Литвин та містер глядацьких симпатій Генадій Березюк з фізичного факультету.



Також участь у конкурсі взяв представник Інституту філології та журналістики Богдан Хрусь, який отримав звання Містера Креативності, майбутній хімік Богдан Сакура – Містер романтичність.

Найщирішим журі обрало містера юридичного факультету Святослава Степанчука, наймудрішим – математика Олександра Зозулю, який у грудні став містером свого факультету.



А переможцем, тобто «Містером ВНУ-2012» став Олег Литвин, який навчається на факультеті романо-германської філології.



Наприкінці конкурсу член журі Ірина Констанкевич порадила учасникам поводити себе так, щоб потім не було соромно за себе на сцені. А віце-містер отримав «дуже зручну річ» - портативний медіаплеєр iPod.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Брейк мужик і Юля Б Показати IP 24 Лютого 2012 16:20
Ліпкій лутшиййййййййййй))))=** Костя няшечка ти наша... Литвини-красавчіки)
Max Freeman Показати IP 24 Лютого 2012 20:28
Ин-яз, ВПЕРЕЕЕД!!! Знай наших! :)
YornFonDineven Показати IP 24 Лютого 2012 20:44
взагалі то з Литвинами виступав представник ІСН Подліпний Максим
лучь добра Показати IP 24 Лютого 2012 21:59
пацани ми в новостях!!!)))))
Єлєна Показати IP 25 Лютого 2012 13:04
хіхіх))) А що отримав містер в подарунок? бо про віце-містера сказали, а про нагороду переможця ні... Там на афіші група якась була заявлена. Вона хоч приїхала????
Сергій Показати IP 25 Лютого 2012 13:20
А що то за ... на останньому фото челюсть вперед?
Вася Показати IP 25 Лютого 2012 23:05
Єлєна, група приїхала, 3 чувіхі - зовнішність чудова, співали під фанєру. :-)))
Маринка =) Показати IP 2 Березня 2012 16:50
Діма і Олег молодці вони ще з дитинства займались хіп-хопом і цього заслужили!!!!красавци!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus