USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Французи подарували ВНУ лінгвістичну лабораторію. ФОТО

30 Квітня 2009 14:30
Сьогодні, 30 квітня, в конференц-залі Волинського національного університету імені Лесі Українки відбулася презентація нового лінгвістичного кабінету для студентів факультету романо-германської філології. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Організатором акції виступила асоціація «АЕС Ельзас» в особі її президента Алена Армана та інших членів організації, а також аташе посольства Франції в Україні Мішель Максимович. В своєму слові Ален Арман зазначив що йому приємно трудитися в Україні, адже гаслом його організації є солідарність і гуманність. «Саме через солідарність ми працюємо з вашою молоддю», – зазначив він. «Мене дуже вразило, що викладачі, які пройшли стажування у Франції, були справжнім локомотивом серед викладацького складу», – додав пан сказав Арман.
 
Звертаючись до викладачів і студентів, аташе Посольства Франції Мішель Максимович розповів, що вони матимуть можливість розвивати усне і письмове мовлення. «Це є дуже важливо, коли люди багато подорожують і спілкуються», – наголосив він.
 
В знак подяки від імені Волинського національного університету Сергій Федонюк вручив гостям почесні грамоти. По закінченню прес-конференції Ален Арман та в.о. ректора ВНУ Світлана Гаврилюк урочистим перерізанням стрічки відкрили новий кабінет.
Після цього пан Арман показав, як треба користуватись новітньою технікою, та розповів про преваги  і можливості нового кабінету.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus