USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Місто на Волині отримало дизельний генератор від поляків

14 Лютого 2023 15:25
Ковель отримав у подарунок від Хелма генератор потужністю 44 кВт, вартістю 38 тисяч злотих. Кошти на нього зібрали мешканці польського міста-партнера з ініціативи Президента Якуба Банашека.

Про це інформують у Ковельській міській раді.

Підтримав цю ідею і Фонд Партнерства та Співпраці, що заснований Станіславом Адамяком, Почесним консулом України в Хелмі.

Читати ще: Як працює пункт благодійної допомоги переселенцям у Ковелі

Цими днями в Україну резервне джерело живлення привіз волонтер Роберт Косинскі. Він допоміг із придбанням обладнання, оформленням документів. Міський голова Ігор Чайка подякував волонтеру та усім, хто доєднався до хорошої справи.

«Спасибі Президенту Хелма Якубу Банашеку, його команді за ініціативу і сприяння. Небайдужій громаді міста, що об’єдналися в допомозі Ковелю», – сказав Ігор Чайка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 14 Лютого 2023 16:08
Вже не треба

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus