USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Місто на Волині придбає спецтехніку за понад 2 млн

17 Січня 2020 08:00
У Володимирі-Волинському планують придбати сміттєвоз із заднім ручним завантаженням і поворотним відвалом на шасі МАЗ або еквівалент.

Відкриті торги на закупівлю спецтехніки оголосило комунальне підприємство «Полігон». Тендерні пропозиції прийматимуть до 31 січня, а аукціон, своєю чергою, має стартувати 3 лютого.

Очікувана вартість сміттєвоза становить 2,245 мільйона гривень.

Мова йде про сміттєвоз із заднім ручним завантаженням і поворотним відвалом на шасі МАЗ або еквівалент. Транспортний засіб повинен бути новим, у стандартному заводському виконанні, не раніше 2019 року випуску. Сміттєвоз повинен мати гідропідіймач із ковшем для завантаження в кузов твердих побутових відходів, їх ущільнення, транспортування та механізованого розвантаження в місцях утилізації.

Серед технічних параметрів машини – дизельний двигун, відповідність екологічним нормам Євро-5, безкапотна кабіна, ручна, задня система навантаження, пресувальна плита для ущільнення сміття, вантажопідйомність ковша не менше 600 кілограмів, надійне кріплення обладнання, снігоочисний відвал із гумовими ножами тощо.

Транспортний засіб мають хочуть отримати в період із 15 лютого до 15 березня поточного року.

Гарантійний термін на спецтехніку повинен становити не менше 12 місяців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus