USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.90

Рідні волинських військових пікетують облраду

18 Липня 2014 10:59
Більше сотні матерів українських військових прийшли під стіни обласної ради з вимогою їх почути. А хочуть вони зустрічі з президентом, введення військового стану в країні й ротації бійців із зони АТО.

Із дев’ятої ранку під стінами обласної ради сьогодні, 18-го липня, зібралося багато людей. Спочатку приїхали нововолинці, згодом до них приєдналися й лучани.

Люди дуже емоційно говорили про проблеми, про те, що їх рідні вже чотири місяці знаходяться в зоні АТО, що чимало військових немають належних засобів захисту. Окрім того, люди очікували, що сьогодні відбудеться позачергова сесія, під час якої депутати ухвалять звернення у Київ. Однак обранці громади не зібралися для голосування.

«Ми приходили в середу до Пирожика. Говорив з нами і заступник голови Волинської облдержадміністрації депутат облради Роман Карпюк. Вони запевняли, що сьогодні, в п’ятницю 18 липня проведуть позачергову сесію. Зараз ж кажуть, що не зібралися. Ганьба їм!!!! Як закінчиться АТО, то хай відпочивають, а зараз збиратися треба, бездарі!», - розповіла обурена жінка Інформаційному агентству Волинські Новини.

До мітингувальників вийшов перший заступник голови облради Олександр Пирожик й спробув людей заспокоїти.
«Сесію ми перенесли на вівторок, бо сьогодні б не назбирався кворум», - пояснив Пирожик.

Однак така відповідь дуже обурила людей, зчинився гамір. "Ви скажіть нам адреси тих депутатів і ми їх самі сюди привеземо", - відповідали обурені мітингувальники.
По тому вийшов голова облради Валентин Вітер й запросив усіх в приміщення для діалогу.
Люди почали наполягати на своєму, мовляв, як депутати сьогодні не зберуться на позачергову сесію, то вони з приміщення нікуди не підуть й будуть тут ночувати.

Після тривалих дискусій домовилися, що сьогодні, 18-го липня, Валентин Вітер скликає позачергову сесію, під час якої депутати разом готують відповідний проект рішення, аби звернутися в Київ із вимогами.

Люди хочуть, щоб в країні ввели військовий стан, керівники Збройних Сил України провели ротацію в зоні АТО, аби ті волиняни, які воюють 4 місяці, могли хоч трохи відпочити. Також матері хочуть зустрітися з Президентом України, щоб розповісти йому реальний стан справ, мовляв, їм дзвонять з гарячих точок рідні, а очільник держави не знає усього, що відбувається на передовій.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 28
бачив Показати IP 18 Липня 2014 11:04
"керовників" немає, а якісь боров у залі облради оре на жінок!!!
Боголюбы до бачив Показати IP 18 Липня 2014 11:49
Видимо нашел 500 долларов чтобы откупиться в военкомате.
лікар до Боголюбы Показати IP 18 Липня 2014 19:36
нащо відкуплятись у нас в Україні всі хто при владі мають справки "що психічно хворі і за свої дії невідповідають " це ФАКТ !!!
патріот Показати IP 18 Липня 2014 11:08
Пирожик, Гузь, Поха... - є ким ротацію проводити, вперед "керовнички" Батьківщина чекає! Це вам не на майданах волати і у теплих кріслах сидіти!!!
Церковна миша до патріот Показати IP 18 Липня 2014 11:54
Не думаю, що до цієї купи нероб можна ліпити Пирожика. Навідміну від інших він не лише ляпати язиком може, і все таки першим вийшов до обуреного натовпу. Одже людей все таки не боїться і не ховається в кабінеті.
мишоловка до Церковна миша Показати IP 18 Липня 2014 12:27
В армії не служив, то тільки і залишається що людей вислуховувати, щоб не роздерли... такого "патріота"! Це і Гузя стосується!!!
Анонім до мишоловка Показати IP 18 Липня 2014 12:28
Служив
мишоловка до Анонім Показати IP 18 Липня 2014 12:34
Хто? Гузь з Пирожиком?:))))))))))))))
Антон Показати IP 18 Липня 2014 11:09
На останньому фото бачу перед мікрофонами лишень три пустих місця.
лучанка Показати IP 18 Липня 2014 11:12
Правильно отих керовніків на передову, а то сидять в теплих кріслах, морди пороз"їдали і нічого не роблять.
читач Показати IP 18 Липня 2014 11:16
Що ж то за власть така? Їх нічого не цікавить, морди повідїдали і сидять дрімають на сесіях. Вони своїх синів не відправили на війну, повивозили їх із України, а до чужих дітей немає їм діла. Це і у облраді і у міськраді таке. З такими дармоїдами не буде толку в державі. Кожен із них думає тільки про свою ряху, якби її напхати чимось.
Волинянин Показати IP 18 Липня 2014 11:39
Керують ідіоти, гнати їх в шию!
Андрій76 до Волинянин Показати IP 18 Липня 2014 19:47
Не в шию,а на Схід..,хоч якась користь від них буде...
лучанка Показати IP 18 Липня 2014 11:40
То хто ж довів людей до ручки? Люди не могли більше терпіти і вийшли проти бандитів, які все розкрали і довели країну до ручки. Були злодії при владі, антиукраїнська політика, пропутлерівська пропаганда, через те і маємо сьогоднві таке нещастя, яке не в змозі подалати сама країна так скоро! Вчора, на жаль, побачив весь світ, чкий страшний рашинський тероризм - для всього світу!
Лучанка Показати IP 18 Липня 2014 11:49
Вони кошти освоїти не можуть, які виділили на бронежилети, що то за "керовніки" забирайтесь геть. Дайте нормальним людям вирішувати справи. Вони нічого не вміють лише з рупором бігати та кричати. Бачиш но зібралася та "Самооборона", "Правий сектор" та "Автомайдан" проти матерів. Оце ті що кричали за народ. Тепер бачимо Ваше обличчя. Тільки те і вміють що до Клімчука чіплятися, а Ви що зробили.
патріот до Лучанка Показати IP 18 Липня 2014 12:30
Пізно побачили, а раніше, коли розумні люди казали, не слухали, майданили... і заради чого, щоб Гузі і Пирожики у крісла повсідались? Ну то майте... А далі голодні і беззарплатні бунти почнуться! Далі буде...
Анонім Показати IP 18 Липня 2014 12:21
правильно роблять тільки за ротацію, хай ще хтось повоює, скільки можна наших чоловіків там мучити, хай ідуть ще повоюють ті що сидять вдома.
батя Показати IP 18 Липня 2014 12:33
ото справжнє обличчя "народної" волинської влади ї її захисничків, отих вітрів, гузьонишів, пох, тимощуків, ... вони можуть гавкати тільки про вчорашній день і те як майдан "боронили", сьогодні ж показали все своє нутро, бездарі. захиснички, один з перепою голову втримати не може, глибокодумно позує перед матір’ю, другий на зустріч з планшетом і мобілою присунув, діловий, блін - говорити і слухати прийшов, а не сидіти в інтернеті, ще один чи одна з фотокамерою, щоб потім розписати, як самооборона "вирішувала" питання матерів, навіть правий сектор в.о. тимощуком засвітився, аби розказати матерям, що і їх доблєсний вожак (тіпа, данильчук) теж "воює" ... на березі чорного моря. може тепер уже прозріє народ волині чи й далі буде стадом волочитися за отакими "народними" захисничками і "прєдставітєлями" народу................ а матерів і їхніх дітей шкода, дуже шкода. слава їм за мужність і терплячість.
Лучанка Показати IP 18 Липня 2014 12:44
Гнати нероб Гузів, Вітрів, Пирожків. Прийшли на крові та по "трупах" до влади. То виходить що майдан їм потрібний був лише для того аби дорватись до влади. Дорвалися і що далі....
Любов до Лучанка Показати IP 18 Липня 2014 19:36
Стільки критики, що складається враження усі вороги. Шановний пане, на жаль склалася така ситуація, що справжнім патріотизмом і хоробрістю вважається вміння об'єднати людей, сконцентруватися на справжньому ворогові і агресорові. Потрібно бути мудрим, а мудрість полягає у тому, щоб навіть у своїх коментарях ми повинні бути обачні, а не показувати свої слабкі місця тим, які чекають нагоди ними скористатися. Звісно, не знаю Ваш вік і фізичний стан, але свої коментарі Ви пишете не із зони бойових дій, тому нічим не відрізняєтеся від усіх прокритикованих Вами осіб.
... Показати IP 18 Липня 2014 15:47
І знов Гусь з планшетом - автомата йому в ... зуби і на Схід!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
лучанин Вишків Показати IP 18 Липня 2014 19:32
Поки ці говорони при владі буде бардак.....Гузь думає надів вишиванку і патріот? Потрібна повна перезагрузка влади...., а то ці говорони нічого незроблять !!!
волинянин Показати IP 18 Липня 2014 19:34
Гнати нероб Гузів, Вітрів, Пирожків...давно пора а то вони як та ракова пухлина...розростається і набирає сили!!!!!!!!!!
кадило Показати IP 19 Липня 2014 15:48
ДАНИЙ ПІКЕТ ОРГАНІЗОВАЛИ ПРАВОСЄКИ НА "ПРОХАННЯ" ГУНЧИКА.ТИМОЩУК ТАКІ РЕЧИ ДАВНО РОБИТЬ ЗА БУБЛО.....Таки хоче зайняти посаду нач. СБУ,або є їх постійним ла-ла-ла.
Свідок Показати IP 19 Липня 2014 16:01
А чого це місцеві активісти -- такі як Богдан Климчук, заступник Данильчука із ПС та той же наркоман Поха, зрештою Гузь -- зараз не на сході.... Вперед за ординами, проведіть ротацію....волинських хлопців, котрі там із Вербної неділі маринуються, яких заїдають вши і яких як м"ясо кидають на смерть..... Вперед, не парьте тут свої яйця і не тра..те людям мозг..... Можете, ще із собою свою бойову подругу Доманську забрати..... А то волиняни вже терпіти не будуть і вас усіх на вила, як заповідав Ляшко))))
123 Показати IP 19 Липня 2014 18:01
Лигарі прокляті ...
Лучанка Показати IP 19 Липня 2014 18:40
А за що цього Тимощука зі Свободи вигнали?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus