USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Мітинг «Народної Армії Спасіння» у Луцьку перетворився у фарс? ФОТО

15 Червня 2009 13:02
Мітинг всеукраїнської громадської організації «Народна Армія Спасіння» 13 червня у Луцьку, схоже, не вдався, – повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Про «компетентність» організаторів свідчить хоча б те, що на афішах, масово розклеєних по Луцьку, як місце проведення заходу виступав «проспект Волі, біля пам’ятника Лесі Українки».
 
Всього на мітинг прийшли дивитися лише 3-4 десятки волинян, переважно літнього віку. Виступаючі з трибуни всіляко ганили нинішню владу. Попри це, емоційні промови не знаходили відповідної реакції у публіки. Учасникам мітингу пропонували підписатися проти діючої влади і роздавали листівки «Народної Армії Спасіння».
 
У жителів Волині, які спостерігали за дійством, до промовців виникло логічне запитання «Нащо ви нам вішаєте лапшу на вуха?». Один з організаторів – Наталія Лобастова (місто Бориспіль Київської області) заперечила це: мовляв, лапші вони не вішають.
 
Зрештою, після 40-хвилинного стояння мітинг завершився піснею гурту «Скрябін» під назвою «Кинули».
 
Довідково:
 
«Народна Армія Спасіння» пов’язана з депутатом Київської міської ради Олександром Пабатом («Громадський актив Києва»), який офіційно є «одним із лідерів НАС».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 16:48
Це той Саша Пабат, який разом з Льоньою-Космосом київську земельку ділить?
Анонім Показати IP 15 Червня 2009 17:56
Технічний кандидат, мета якого відібрати голоси в Яценюка.
оглядач Показати IP 16 Червня 2009 00:51
ГАК у Києві з Черновецьким "дружать".. видно справи ідуть непогано, якщо є гроші на всеукраїнському рівні всілякі "бодяги розводити"..
Вінстонй Показати IP 16 Червня 2009 09:52
Нуль шансів у такої громадської організації! Піар-нуль, адмінресурс-нуль, людей-нуль! Грошики на вітер!!!
Вовик Показати IP 20 Серпня 2010 06:49
Лобастова молодець!Бой-баба!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus