USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

«Мій любімий православний празнік Пасха, того шо я мусульманін»: у Луцьку зі стендапом виступив Аміль з Курган і Agregat. Фото

1 Квітня 2023 10:56
В обласному центрі Волині учасник гурту сільських реперів Курган і Agregat Аміль Насіров намагався розсмішити лучан, а коли це в нього не виходило, то просто читав анекдоти з газети, яка згодом пішла як один із лотів на благодійному аукціоні на підтримку Збройних сил України.

Курган і Agregat неодноразово приїжджали до Луцька з концертами. З початку повномасштабної війни хлопці активно волонтерили, а один із солістів команди Жека пішов захищати Україну в складі спецпідрозділу «Кракен». Раміль та Аміль Насірови продовжують активну волонтерську діяльність, зокрема останній дає гумористичні концерти, а 30% прибутку передає на ЗСУ. Учора він завітав і до Луцька, де виступив у барі «Майдан».

Аміль одразу ж почав жартувати зі сцени суржиком, який притаманний для його рідного села Близнюки на Харківщині.

«Ще не встиг вийти на сцену, а мене вже унизили», – пожартував Аміль, звернувши увагу на занадто високу мікрофонну стійку.
Він розповів лучанам, як почав займатися стендапом, мовляв, він той хлопець «із абщяги, який всігда шутить, а якщо над його шуткою хтось засміється, то робить це ще більше, хоча не завжди ці жарти смішні».

«Мій любімий православний празнік Пасха, того шо я мусульманін. На Пасху вже в десятій ранку всі мої кєнти після церкви були п’яні, а я взагалі не бухаю», – сказав Аміль.

Спочатку він вийшов на сцену у футболці з собою та Віталієм Кварцяним із написом «фінал чемпіонату по матюкам». Згодом комік переодягнувся, мовляв, тепер замість Аміля на сцену вийшов його брат Раміль.
«Піїсят процентов зала не сміялось, значить шутка не зашла», – сказав Аміль. А потім дійсно дістав журнал «Кум і ко», почавши читати звідти ще більш несмішні анекдоти, чим неабияк розмішив лучан.

Стендапер розповідав смішні історії про дорослішання, волонтерство, відносини з його дівчиною і як він знайомився з її родичами, коли «бабка предложила открить ларьок з овощами», оскільки в нього є азербайджанське коріння.

«В нас така пара, що ніби вона со мной із-за жалості. Навіть раз на вулиці нам мужик дізлайк паставив у прямому сенсі – показав палець вниз. Я канєшно перевів це на шутку, тіпа йому футболка моя не панравилась, хотя на мені була абична біла футболка», – розповів Аміль.

Посмішивши лучан, артист провів благодійний аукціон на підтримку ЗСУ, щоразу додаючи лоти. Спочатку все починалося з футболки з ним і Кварцяним, до яких додалася відстріляна труба з протитанкового комплексу та вишиванка, в якій чоловік на велосипеді виїхав на Говерлу. А закінчилося все тим, що Аміль пообіцяв підписатися на переможця аукціону в інстаграмі, реагувати всі історії вогниками та прокоментувати 15 фотографій.
Амілю вдалося виторгувати 11 тисяч 200 гривень. Усі кошти підуть на підрозділ луцького фотографа Володимира Хомича, який служить у лавах ЗСУ.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини Аміль Насіров розповів, що поїхав в тур без брата Раміля, оскільки зараз він перебуває у Харкові. Проте цілком імовірно, що невдовзі той приєднається до нього. Зі слів Аміля, стендап йому цікавий, до того ж, раніше на концертах Курган і Agregat вони з хлопцями постійно жартували між піснями. А у стендапі, каже комік, зал допомагає імпровізувати, між ним та публікою немає бар’єрів, людям навпаки подобається, коли з ними спілкуються.
Також Аміль розповів, що на виступ у кожному місті готує ексклюзивну футболку з локальним мемом. Тому на концерті у Луцьку він вирішив нанести на футболку зображення Віталія Кварцяного.

У Львові та Івано-Франківську Амілю Насірову вдалося зібрати на ЗСУ 100 тисяч гривень, після виступу в Луцьку ця сума стала ще більшою.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 1 Квітня 2023 13:07
Взагалі православні "святкують" Світле Христове Воскресіння, а не іудейський Песах. Просто збіг святкувань, Ісуса Христа в канун Песаху розп'яли.
Олекса Показати IP 1 Квітня 2023 18:11
Яке це все недолуге і примітивне

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus