USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.85 9.97

Між Дубнівською та Полонківською у Луцьку буде транспортне сполучення

5 Вересня 2018 09:55
В обласному центрі Волині оголосили конкурс на маршрут №4, який курсуватиме від вулиці Дубнівської до Полонківської.

Про це йшлося 5 вересня під час оперативної наради у міській раді.

Так, враховуючи звернення мешканців мікрорайону Вересневе та вулиці Дубнівської щодо незадовільного обслуговування пасажирськими перевезеннями та у зв’язку з необхідністю відновлення автобусного маршруту №4, на розгляд членів виконкому був винесений проект рішення, яким пропонувалося внести зміни у мережу автобусних маршрутів загального користування в місті Луцьку, а саме - затвердити схему руху маршруту №4 по вулиці Дубнівській (до кільця) та внести зміни в частині доїзду до вулиці Полонківської.

Як повідомив начальник управління транспорту та зв'язку Володимир Степанов, раніше маршрут №4 курсував від 33-го кварталу до мікрорайону Вересневе.

Отож, члени виконкому підтримали проект рішення, оголосивши конкурс на перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування № 4 «Дубнівська – Полонківська».

Він пролягатиме через вулиці: Полонківська, Корольова, Валерії Новодворської, Ранкова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Дубнівська. Зворотній рух з вулиці Дубнівської пролягатиме через Авторемонтну, Рівненську та проспект Волі.

Нагадаємо, на початку маршрут №4 перестав курсувати вулицями міста, оскільки перевізник відмовився від маршруту через недостатню кількість маршруток.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ржу не можу Показати IP 5 Вересня 2018 09:58
жителям Вересневого нафіг не треба їздити на Дубнівську і навпаки. це те саме, що схрестити їжака з вужем
Іра до ржу не можу Показати IP 5 Вересня 2018 21:13
Вам не треба, а мені необхідно...
Анонім до Іра Показати IP 6 Вересня 2018 19:06
ну, хіба що персонально для вас .....
Скептик Показати IP 5 Вересня 2018 10:21
... маршрут називатиметься «Дубнівська – Полонківська». Він пролягатиме через вулиці: Полонківська, Корольова, Валерії Новодворської, Ранкова, Мамсурова, Окружна, Дружби Народів, Бенделіані, Станіславського, Гнідавська, Данила Галицького, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Дубнівська. Зворотній рух з вулиці Дубнівської пролягатиме через Авторемонтну, Рівненську та проспект Волі.
Читач Показати IP 5 Вересня 2018 20:16
І надалі дітям з Дубнівської не буде чим зранку доїхати до 7-ї школи! Цирк на дроті. Кому потрібен такий маршрут? В чому його раціональність і стратегічність???
valdis peish до Читач Показати IP 6 Вересня 2018 11:52
доіхали до зупинкі атп - перейшли в двох місцях дорогу (200 метрів ніжками) і в 7 школі
Саша до valdis peish Показати IP 7 Вересня 2018 10:21
На ділянці маршруту Водоканал - вул. Ремонтна - АТП (автозавод) навіть нема зупинки. В чому логіка робити велику петлю для маршрутки, якщо можна проїхати коротшим шляхом до кінця Дубнівської, висадити дітей біля школи і виїхати на Рівненську біля того ж таки АТП ?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus