USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Між Порошенком і Путіним діють таємні домовленості, – експерт

4 Квітня 2017 12:04
Українська влада таємно домовилася з Росією щодо фактичного державного кордону і схиляла суспільство до визнання мінських угод як безальтернативного варіанту вирішення конфлікту.

Таку думку у коментарі сайту «24» висловив керівник громадської організації «Права справа», військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

«Безумовно, що між Петром Порошенком і Вололодимиром Путіним є певні домовленості про хід військового протистояння та лінії розмежування, державного кордону по факту. Як би у владі не заявляли, що ми ніколи не відмовимось від своїх територій, але подальший перебіг подій і підписання мінських угод свідчив про геть інше», – заявив він.

Експерт впевнений, що саме під ці політичні домовленості українська влада створювала громадську думку.

«Суспільство намагалися залякати наявністю гучних поразок Збройних сил України або створити атмосферу страху перед можливими наступами Росії», – впевнений експерт.

З його слів, повномасштабна військова агресія зі сторони Росії проти України є маловірогідною.

«Якщо проаналізувати діяльність Росії на пострадянських теренах, то Кремлю не потрібно фізично брати столицю держави військовим шляхом, їхнє завдання – це створення зон нестабільності та військової присутності російської армії в якості миротворчих сил», – розповів Снєгирьов.

Натомість на думку українського дипломата та екс-голови вітчизняного МЗС Володимира Огризка, Москва прагне показати країнам Заходу, що якщо США та ЄС і надалі будуть надавати підтримку Україні, не виключено, що ситуація на окупованому Донбасі так само зайде далеко, як це було з Кримом. Володимир Огризко зауважив, що подібні дії Росі для усього зовнішнього світу можуть стати черговим способом торгів та шантажу, передає УНІАН.

«В даний час Кремль може вдаватися лише до одного – до шантажу. В принципі, саме такий підхід став основою російського зовнішньополітичного курсу, оскільки інші інструменти у Володимира Путіна просто відсутні. Єдине, на що здатна дипломатія Росії – це до проведення торгів, до залякувань, намагань торгувати навіть повітрям, та ще й мати від цього дохід. Насправді РФ не матиме змоги утримувати Донбас. Про це недавно заявляли економічні експерти», - наголосив Огризко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 4 Квітня 2017 11:49
шантаж , брехня і маніпуляції - відомі методи маацковських політиканів
Зіна Показати IP 4 Квітня 2017 11:49
Гнати його в шию нехай їде в росєю
корінний лучанин до Зіна Показати IP 4 Квітня 2017 13:20
Кого,зінуль,огризка чи снєгииьова?
Анатоль_ Показати IP 4 Квітня 2017 12:52
Я за Петра Порошенка голосував! Буду з Президентом до кінця! Бо вірю, що тільки Порошенко зробить життя простих українців щасливим та заможним як в Європі!
останні дні Показати IP 4 Квітня 2017 12:53
таке враження , що на планеті- Земля одні психічно хворі люди... війни, агресія, наркота, психоз, невроз, владолюбство, грошелюбство і т.д.
факт Показати IP 4 Квітня 2017 13:27
багаті і жуліки - це дві сторони однієї медалі
Че Показати IP 4 Квітня 2017 13:37
Тут i експертом не треба бути. Люди загинули, регiонали втекли, бiзнес втiкачiв та агресора процвiтае, розслiдування саботуються. Вiйну вiйною називати не хочуть, адекватних санкцiй приймати також. Керуватись законом та здоровим глуздом бажання не мають, за те поклоняються "мiнським тьоркам". Чорновол i iншi шавки гавкають на ворогiв хазяiна. Соупаденiе?
Україна-руїна Показати IP 4 Квітня 2017 22:00
Немає партій, ... а є купки шарлатанів, які во ім'я власних вигод і гострих відчуттів.... знищують трудовий народ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus