USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Міжнародний дитячий турнір з футболу визначив кращих волинян

13 Січня 2014 15:17
9-11 січня на майданчиках спортивно-розважального комплексу «Адреналін-Сіті» відбулися матчі Міжнародного дитячого турніру з футболу «Кубок ФК «Адреналін», який розігрується вже втринадцяте (!). Цього разу участь у турнірі взяли 26 команд з України, Білорусі та Молдови. Змагання проходили у трьох вікових категоріях: U11 (2003 рік народження), U10 (2004-й) та U9 (2005-й). Серед учасників були клуби, знані вагомими досягненнями в дитячому футболі.

З особливою цікавістю шанувальники дитячого футболу очікували на виступи наймолодших учасників – команди ФК «Мінськ» 2006 року народження, які, не дивлячись на такий юний вік, встигли виграти чимало турнірів не лише у своїй країні, але й в Прибалтиці та Польщі. Команда показавши себе злагодженим, технічним колективом з хорошою взаємодією між футболістами, заслужено вийшла у фінал в боротьбі з на рік старшими суперниками, а перемогу юні мінчани втратили лише в серії післяматчевих пенальті.

Загалом, турнір проходив у досить рівній боротьбі. У груповому раунді вікової категорії 2003 року народження в кожній групі по три команди з чотирьох набрали однакову кількість очок – неймовірно, але всі призери у цій категорії потрапили до півфіналу лише за додатковими показниками! Та й той факт, що у 9 матчах «плей-офф» з 24 переможців вдалось визначити лише у серії післяматчевих пенальті, говорить про напруженість поєдинків та підбір рівних за силою учасників турніру.

Досить успішно виступили волинські команди: «Адреналін» (Луцьк) був сильнішим серед команд 2004 року народження, перемогу серед наймолодших здобули футболісти луцької ДЮСШ №2, а володимир-волинський «BRW-Вік» лише у серії післяматчевих пенальті поступився львівським «Карпатам».

Переможці та призери отримали Кубки від Дитячого футбольного клубу «Адреналін», кращі гравці отримали призи, а також солодкі подарунки від гіпермаркету «Там-Там». Призи переможцям вручали: депутат Луцької міськради Микола Дендіберін, президент асоціації міні-футболу Волині Сергій Голоскоков та голова Дитячої громадської організації «Футбольний клуб «Адреналін» Андрій Харченко.

Учасники змагань, а більшість з них приїздять до Луцька далеко не вперше, відзначали незмінно високий рівень організації турніру, хороший підбір учасників. «Ці змагання в Луцьку у своєму календарі ми відмічаємо червоним кольором: тут панує чудова атмосфера футбольного свята, а матчі турніру – справжній гарт для моїх хлопців», - каже відомий далеко за межами Білорусі тренер ФК «Мінськ» Анатолій Комоска.

Переможці та призери турніру:

2003 рік народження - 1. «Карпати-1» (Львів), 2. «BRW-Вік» (Вол-Волинськ), 3. «Зоря» (Зоря).

2004 рік народження - 1. «Адреналін-1» (Луцьк), 2. Блохіна,Бєланова-1 (Вінниця), 3. «Верес-1» (Рівне).

2005 рік народження - 1. ДЮСШ №2 (Луцьк), 2. «Мінськ 06» (Мінськ,Білорусь), 3. «Кагул» (Кагул, Молдова).

Кращі футболісти змагання:

2003 рік народження: (воротар) Стасюк Максим - «Зоря»; (захисник) Ґурґуров Валерій – «Кагул»; (півзахисник) Сапуга Марко – «Карпати»; (форвард) Балас Павло – «Адреналін»; (гравці турніру) Чабан Владислав – «BRWВік».

2004 рік народження: (воротар) Ганчук Владислав – «Локомотив»; (захисник) Крупський Ілля – Блохіна,Бєланова; (півзахисник) Левчук Борис – «Верес»; (форвард) Кравчук Анатолій – «Адреналін»; (гравці турніру) Горбач Самір – «Адреналін».

2005 рік народження: (воротар) Ганейчук Теодор – «Адреналін»; (захисник) Крайнюк Тарас – «Лідер»; (півзахисник) Войнаровський Макар – «Адреналін»; (форвард) Серафімович Пьотр – «Кагул»; (гравці турніру) Воскобойніков Артьом – «Мінськ».






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus