USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

МНС-ники нагадали лучанам про правила безпеки. ФОТО

13 Листопада 2012 15:02
Рятувальники розповіли лучанам про правила безпеки під час використання електроприладів та попередження пожежонебезпечних ситуацій.

Роз’яснювальну роботу серед населення щодо дотримання правил безпеки у зимовий період здійснили працівники ТУ МНС у Волинській області 13 листопада.





Зокрема, майже півсотні рятувальників відвідали мешканців міського приватного сектора і ще раз нагадали їм про правила безпеки, спонукаючи берегти своє життя.







До того ж, пожежники здійснили своєрідний рейд підвальними приміщеннями та горищами багатоповерхівок.

Так, в одному із підвалів будинку на вулиці Дружби народів МНС-ники знайшли «склад» з поліетиленових пакетів та пластмасових пляшок, який влаштувала мешканка багатоповерхівки. Із жінкою вирішили поговорити і пояснити їй, що своїми діями вона створює пожежонебезпечну ситуацію. Однак, слова рятувальників викликали у жінки обурення та нерозуміння проблеми.







За словами начальника Луцької пожежної рятувальної частини №1 Руслана Гози, профілактичну роботу щодо дотримання правил техніки безпеки ускладнює те, що люди часто не хочуть слухати МНС-ників. «Ми вказуємо їм на їх недоліки, а вони не хочуть звертати на це увагу», - зазначив рятувальник.






Окрім того, Руслан Гоза зазначив, що МНС-ники постійно співпрацюють із ЖКГ, міліцією та представниками влади і проводять такі рейди спільними зусиллями. Тож, цього разу із рятувальниками був присутній і працівник Луцького МВ УМВС України.





Рятувальник розповів, що здійснювати таку роботу особливо необхідно із початком опалювального сезону, адже саме у цей період підвищується рівень пожежної небезпеки. «Є верстви незахищені, є без постійного місця проживання», - додав він.




Мовляв, останні не мають, де грітися, і часто селяться у підвалах і на горищах багатоповерхівок. «Вони збираються, щось палять, за тим ніхто не дивиться, підказати, що таким займатися не можна, теж нема кому», - зазначив Гоза.





Тож, цими справами займаються рятувальники. А минулого року МНС-ники допомагали безпритульним, розгортаючи намети із пунктами обігріву.




Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus